blog

Vánoční harmonogram 2020: Kdy objednat vánoční knižní dárky?

Kdy je ideální doba na objednání všech těch knih, které mají pod stromečkem udělat radost vašim nejbližším? Asi už jste to slyšeli, ale my vám to s dovolením řekneme ještě jednou: CO NEJDŘÍV! :-) Díky tomu nebudete prožívat předvánoční dobu v stresu ani vy, ani kurýři. V našem článku najdete veškeré info na téma, jak to zařídit, aby k vám dárky dorazily včas i pár tipů pro ty, co opravdu, ale opravdu vůbec nestíhají :-)

Advent je tu a Vánoce už se plíží zpoza rohu, proto je na místě zjistit, jak je to s knižními dárky od nás.  Jak vybírat a objednávat, aby to k vám stihly pod stromeček včas? Poradíme 😉

Nejzásadnějším ukazatelem na našem webu je zelený stromeček. Ten samozřejmě znamená, že knihu či jiné zboží stíháme doručit do Vánoc. V potaz bere to, zda je kousek skladem, případně rychlost, s jakou nám ho je dodavatel schopen na sklad doručit, aby mohl putovat rovnou k vám 🙂

Nezáleží jen na skřítcích v našem skladu, kteří jsou opravdovými mistry v superrychlém balení knih do peřinek, ve kterých cestují ke svým novým majitelům. Je nutno zohlednit i rychlost dopravce, kterého si vyberete k doručení zásilky. Jak tedy vypadá “stromečkový rozpis” pro letošní rok?

Do kdy byste měli knižní dárečky objednat?

Pokud si k doručení vyberete Zásilkovnu, tituly se zeleným stromečkem by vás měly zavčasu čekat na vámi vybrané pobočce, pokud si je objednáte nejpozději do pátku 18.12. do 12:00.

Pokud si k doručení vyberete kurýra PPL nebo kurýra GLS, tituly se zeleným stromečkem by měly bezpečně doputovat pod vánoční stromeček, pokud je objednáte do čtvrtka 17.12. do 12:00.

Řešení na poslední chvíli? Máme 😉

Někdy zkrátka ani ty nejnaplánovanější plány nevyjdou podle našich představ a vy ještě těsně před Vánoci nemáte žádné dárky? Jednou z možností jsou naše dárkové poukázky. Chcete věnovat poukaz na knihy za dvě stovky nebo dva tisíce? Stačí si vybrat z našich dárkových poukazů, posíláme je i ve fyzické podobě, ale samozřejmě také ihned ve formě pdf do vašeho e-mailu. Můžete si přitom vybrat z několika designů!

Další praktickou možností jsou dárky ke stažení! Připravili jsme pro vás kolekce těch nejlepších e-knih z oblasti beletrie, skvělé non-fiction kousky do čtečky i do smartphonu. Stačí vybrat, nakoupit a v minutce můžete e-knihy darovat – vše potřebné najdete ve svém účtu Můj Martinus v sekci Ke stažení. Kromě toho, že takový dárek pořídíte za chviličku a bez ohledu na zasněžené silnice či zaneprázdněné kurýry, ho navíc nemusíte balit 😉

Čtěte také  Knižní horoskop na rok 2024

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora