blog

Knihy do roku 2023, díky kterým budete o fous lepší

Předsevzetí leckdy selžou, ale však vy už jistě víte, že nepotřebujete nutně změnit celý svůj život od píky na to, abyste na sobě zamakali a byli v něčem o fous lepší. Stačí si přečíst skvělou knihu - pojďte si vybrat!

Pokud hledáte do nového roku knihy, které vás v něčem posunou, jste tady správně! Přichystali jsme si pro vás totiž inspiraci ve formě pěti ultimátně skvělých knih, které se vám budou výborně hodit do roku 2023 (a kdykoliv jindy), pokud se budete chtít v něčem zlepšit. Vybrali jsme různé oblasti a směry, všechny knihy jsou čtivé a chytré a dozvíte se toho z nich spoustu. Kterou si vyberete?

Síla rozumu v bláznivé době | Ján Markoš

Tahle kniha zodpovídá otázky jako třeba: Jak odhalit dezinformace? Jak se bránit argumentačním faulům? Jak diskutovat na internetu, aby to mělo smysl? Jde o hutný souhrn nápadů a strategií, jak využívat kritické myšlení v každodenním životě, napsaný tak, že vás to bude bavit.


Handmade bussiness | Hana Konečná

Tvoříte, vyrábíte, kutíte? Hana Konečná vám ukáže, jak proměnit koníček v životaschopný projekt, co potřebujete znát a dělat a pomocí praktických tipů vás naučí myslet a jednat obchodně. Jedna z nejlepších, čtivých i zábavných melvilovek.


Vztahy a pasti | Honza Vojtko

Kde ve vztazích číhají pasti a jak vlastně vypadají? A můžeme si pasti ve vztahu klást i sami? To vám odborně, ale s humorem sobě vlastním zodpoví dlouholetý párový terapeut Honza Vojtko, který kombinuje lidský přístup a zkušenosti. Ideální do knihovny vedle vašich Vztahů a mýtů.


Výživná kniha o jídle | Karolína Fourová

Po přečtené téhle knihy budete umět potraviny správně skladovat, pracovat s nimi v kuchyni a nahlížet na ně z hlediska výživy i kvality. Neprůstřelné recepty z autorčiny kuchyně samozřejmě nechybí. Vydejte se na tuhle (bezpečnou) cestu nekonečnou galaxií surovin!


Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora