blog

Kvíz: Která hrdinka z knížek Taylor Jenkins Reid jsi?

Jste-li milovníky a milovnicemi nejen čtení, ale i osobnostních kvízů, zbystřete! Dali jsme pro vás dohromady kvíz, který vám odhalí, které hrdince z knih Taylor Jenkins Reid jste nejpodobnější.

Knížky americké autorky Taylor Jenkins Reid se těší velké oblibě a my se vůbec nedivíme. Sami jsme si nejvíc zamilovali Daisy Jones & The Six, Malibu v plamenech a nejnovějších Sedm manželů Evelyn Hugo. Myslíme, že je autorka v žánru „fiktivních životopisů“ jako doma a nemá v něm konkurenci. Tyto knížky jsou mimo jiné výrazné svými ženskými postavami. Pokud jste si doteď lámali hlavu, která z nich je vám nejpodobnější, už nemusíte! Udělejte si náš kvíz a hned budete mít jasno. Samozřejmě s nadhledem, jde především o zábavu 🙂 

Začneme zostra! Jak se chováš, pokud se ocitneš na party?

Kdyby tě tvoji nejbližší měli popsat jedním přídavným jménem, jaké by zvolili?

Jak by vypadal domov tvých snů?

Jak nejraději trávíš svůj volný čas?

Když se zatouláš do knihkupectví, u jakého žánru tě nejspíš najdeme?

Pro kterou knížku ze čtenářského klubu Martinus.cz tento rok zahořelo tvoje knihomolské srdce?

Která hrdinka z knih Taylor Jenkins Reid jsi?
Kit Riva
Jsi úplně jako benjamínek sourozenců Riva, Kit! Stejně jako Kit jsi vytrvalá a s pomocí svých nejbližších dosáhneš čehokoli, co si zamaneš. Nejlíp je ti v prostředí, kde můžeš být stoprocentně sama sebou a víš, že tě nikdo neodsoudí. V takovém prostředí jsi vtipná, milující a být v tvé společnosti je zkrátka radost.
Nina Riva
Nejvíc se podobáš Nině Riva z knížky Malibu v plamenech! Tak jako ona jsi především zodpovědná, chápavá a nezlomná. Když ti život naservíruje příslovečné citrony, chvilku v nich zmateně šlapeš, ale potom z nich vykouzlíš tu nejlepší limonádu. Tvoji nejbližší se s tebou cítí v bezpečí a tvou společnost vyhledávají. Nezapomínej ale sama na sebe a to, že občas potřebuješ dobít baterky o samotě s dobrou knihou.
Camila Dunne
Jsi úplná Camila Dunne z knížky Daisy Jones & The Six! V každé partě jsi „mamkou“, která všem nachystá svačinu. Jsi srdcem diplomatka a rozdala by ses pro lidi, které miluješ. Máš v sobě čisté dobro, které z tebe čiší, a lidem je v tvé společnosti jednoduše dobře. Jsi nesmírně kreativní a inspirativní duše, která si poradí i v nejtěžších situacích.
Daisy Jones
Jsi úplně jako Daisy Jones z knížky Daisy Jones & The Six! Jsi nespoutaná, kreativní a pro spoustu lidí čistá inspirace. Když máš pro něco talent, jsi nezastavitelná a v tom, co děláš, chceš být nejlepší. Pro spoustu lidí jsi záhada a navazovat vztahy pro tebe často není nejjednodušší. Pokud ale s někým přiskočí jiskra, jen tak nezhasne!
Evelyn Hugo
Nejvíce se podobáš protagonistce Evelyn z knížky Sedm manželů Evelyn Hugo! Stejně jako ona jsi nesmírně cílevědomá, vlivná a okouzlující. Pokud něco chceš, jdeš za tím i přes mrtvoly, drobné manipulaci se taky nebráníš. Na druhou stranu tvé kladné vlastnosti to skvěle vyvažují - jsi ambiciózní, vášnivá, zábavná a, přiznejme si, taky pekelně sexy.
Celia St. James
Ty jsi úplná Celia St. James z knížky Sedm manželů Evelyn Hugo! Jsi citlivá, odvážná a cílevědomá. Nechybí ti ani notná dávka sebevědomí, které někdy zapříčiní, že názory ostatních nebereš na vědomí. Pevně si stojíš za svým, ať to stojí, co to stojí. Jsi báječná, neohrožená a obdivuhodná, jen tak se něčeho v životě nelekneš.
Čtěte také  Kvíz: Potřebujete využít Knihovrátek od Martinus.cz?

Lucie Hartmannová

Lucie je martinusácká knihoholka. Ač ráda cestuje a fotí, nejčastěji ji najdete doma schoulenou nad queer nebo feministickou fikcí i nefikcí nebo velkými společenskými romány.

Příspěvky autora