blog

Žijte s námi tento týden zdravě

29.05. 2012

Tematickou slevu na tento týden jsme vybírali dlouho. Ale nakonec jsme si uvědomili, že poslední květnový den je něčím výjimečný. Čím? Celý svět slaví Den bez tabáku. A my budeme slavit také – budeme oslavovat zdravý životní styl. Protože ten k životu bez tabáku rozhodně patří.

Jsme si vědomi toho, jak je složité v dnešním uspěchaném a stresujícím světě žít zdravě a vyrovnaně, a proto bude všechna literatura na toto téma v 15% slevě, abyste si mohli vše v klidu přečíst, nastudovat a začít žít zdravě. 🙂 Pojďte do toho s námi, přece jen nás čeká léto a musíme být všichni fit do plavek. 🙂 Všechny tituly ve slevě najdete zde.

KTERÉ TITULY BYSTE URČITĚ NEMĚLI PŘEHLÉDNOUT?

FRESH diet je moderní způsob stravování, které vás změní. Je to možnost, jak přirozeně zhubnout, a získat tím i osobní spokojenost, sebejistotu a dobrý pocit ze svého těla. Je ověřená už tisícem žen. Fresh diet je jednoduchá na přípravu, dává prostor pro výběr a kombinace potravin podle vaší chuti. Ukazuje, jak správně jíst, jak získat a udržet si štíhlost a dobrou fyzickou i psychickou kondici. Nabízí kromě kompletního programu také správné denní menu a redukční jídelníček na 14 dní.

KOUPIT ZDE.

 

 

 

Balanční míč je ideálním a dokonalým náčiním, které Vás donutí rozvíjet všechny pohybové schopnosti, zejména pohyblivost, koordinaci a rovnováhu. Již samotné sezení na něm zlepšuje správné držení těla a posiluje svaly v oblasti bederní páteře. 

Zásobník 95 cvičení určených ke správnému držení těla, k posilování problémových partií a k protahování zkrácených svalů.

KOUPIT ZDE.

 

 

 

 

Jádrem této knihy je jednoduchá pravda: tajemství trvalého úspěchu – individuálního i společného – spočívá ve způsobu, jakým hospodaříme nikoliv s časem, ale s energií!
Tento výjimečný postřeh většina z nás ignoruje. V době, kdy se media plní historkami o vysokých úřednících s pokřivenými hodnotami, vám tahle kniha vrátí důvěru a dá vám jasný návod, jak zvládnout své problémy s pozitivní energií a morální silou. Tento program může významně ovlivnit efektivitu vaší společné práce v zaměstnání a určování priorit v práci i mimo ni. Konečně je tu kniha, která se zabývá věčným problémem: jak to, že nám nezbývá čas a energie na věci, na kterých záleží nejvíc? 

Čtěte také  Tipy na naše oblíbené knižní podcasty

KOUPIT ZDE.

 

 

Volné pokračování bestselleru Francouzky netloustnou.
Pro všechny ženy, které nemohou odletět do Francie, kdykoli nedopnou zip, je zde nová “nedietní” kniha naplněná francouzským tajemstvím, jak zhubnout a udržet si nejen štíhlou postavu, ale i optimistickou náladu. Příběhy, recepty, sezonní jídelníčky, rady jak se oblékat, jak pečovat o pleť a cvičit – kniha prodchnutá moudrostí a vtipem nám ukazuje, jak si každá z nás může vytvořit zdravý a pohodový životní styl.

KOUPIT ZDE.

 

 

 

 

Po úspěchu knihy Hanky Kynychové a Petry Kruntorádové Tajemství životního stylu přicházejí po roce obě autorky na trh s druhým dílem. Je zde zodpovězeno množství otázek Hančiných čtenářek, klientek a příznivkyň. Samostatnou kapitolou je cvičení v posilovně, význam posilovacího tréninku a popis cviků na jednotlivých strojích. Nechybí ani nový zásobník cviků pro domácí cvičení. Dále je zařazen udržovací čtrnáctidenní jídelníček a recepty a nápady na to, jak připravit dobré a přitom racionální jídlo. Kniha je i tentokrát doplněna množstvím ilustračních i názorných fotografií.

KOUPIT ZDE.

 

 

Tento světový bestseller, anatomický průvodce jógou, je určen pro každého, kdo se o jógu zajímá – pro začátečníky i pokročilé, pro příznivce power jógy a zejména pro instruktory.
Přehledné anatomické ilustrace znázorňují práci svalů, které jsou zapojeny při provádění jednotlivých pozic. Srozumitelné a přesné popisy jednotlivých ásan spolu s kresbami poskytují dokonalou představu o principech, na nichž jsou založeny dané pohyby.

KOUPIT ZDE.

 

 

 

 

Přejeme hodně radosti a úspěchů 🙂