blog

Prosincová záložka je tu, odpoví na otázku proč pijí knihomolové studené kafe

2.12. 2013

Je tu prosinec a s ním také nový přírůstek do limitované edice knižních záložek! Každý měsíc na ni jeden z předních českých a slovenských grafiků zobrazí vybraný knihomolský problém. Díky tomu každý měsíc přibude jedna záložka, kterou dostanete automaticky přiloženou do své objednávky.Všichni to určitě znáte: Uděláte si kávu, sednete si s ní ke knížce a čtete a čtete. Po třech kapitolách si uvědomíte, že z kávy je frapučíno, a jdete si udělat novou. Toto se většinou opakuje stále dokola. Už jste si v restauraci objednávali latté několikrát, protože jste na něj kvůli poutavému příběhu zapomněli? Nebo jste si doma museli znovu ohřát čaj, protože z něj vzniklo ice-tea? Pak je záložka na tento měsíc vhodná právě pro vás! Skvělá ilustrátorka Bára Balgová ztvárnila přesně tento knihomolský problém – popíjení studených čajů a kávy.

Bára navrhovala limitovanou edici Becherovky lemond art edition. Vystudovala Univerzitu Tomáše Bati ve Zlíně, obor vizuální tvorba a nyní pracuje v reklamní agentuře, kde využívá všechnu svou nadbytečnou energii a kreativitu. Velký ohlas mělo na internetu její portfolio, které vtipně a v komiksové podobně ztvárnilo její grafické a životní úspěchy. Její životní filozofie je nikdy se nevzdat a neustále se překonávat. Miluje knihy o marketingu a seberozvoji.

Zvládnete-li nasbírat všechny limitované záložky, dostanete od nás krásné knihomolské tričko Jak je získáte? Více informací najdete zde.

 

 


 

Čtěte také  Reese's Book Club: Studnice skvělých knižních tipů