blog

Co si k Vánocům přejí Martinusáci?

Tak jsme se zase jednou rozhodli, že vám ukážeme trochu našeho knihomolského soukromí a předvedeme vám naše wishlisty! Nechte se inspirovat a vytvořte si svůj vlastní seznam přání pro Ježíška!

Wishlist neboli seznam přání si u nás může velmi snadno vyrobit každý, kdo má registraci. Stačí si po pravé straně u titulu vybrat, do jakého wishlistu chcete knihu přihodit (ano, můžete mít totiž wishlistů, co jen hrdlo ráčí!), upravovat jej lze bez škrtání a muchlání, navíc vám o knihách, které ještě nevyšly, nebo se chystá jejich dotisk, budeme posílat info na mail. Můžete si je roztřídit do kategorií, pěkně si je popsat, sdílej je a inspirovat tak všechny kolem sebe. A samozřejmě, nenápadně tak třeba můžete i přimět své okolí, ať vám něco z wishlistu pořídí letos pod stromeček! Pokud náhodou nevíte, jak na to, mrkněte na návod.

Kromě klasických profilů s wishlisty a přehledem objednávek u nás letos vznikly navíc ještě speciální Čtenářské profily. Ty jsou o fous vymazlenější, určené opravdovým milovníkům knih, kteří u nás tráví víc času a kromě přehledu o stavu své objednávky chtějí mít také přehled o tom, co už přečetli, co se chystají číst a tak dále. Za svou čtenářskou aktivitu můžete sbírat odznaky a vytvářet místo „obyčejných“ wishlistů takzvané čtenářské kolekce (které jsou obdobou těch, které najdete na naší hlavní stránce a vypadají a fungují úplně stejně, jako martinusácká doporučení). Aktivujte si svůj čtenářský profil hned teď a pusťte se do zbrusu nového dobrodružství na vašem martinusáckém profilu!

Co si k Vánocům přejí knihomolové z Martinusu?

A teď už to, co jsme slibovali v úvodu – necháme vás nakouknout do našich vlastnoručně vytvořených čtenářských kolekcí, ve kterých jsme vám prozradili, co si přejeme k Vánocům. Protože i ti, co pracují v knihkupectví, si nakonec pod stromečkem nepřejí najít nic víc než spoustu knih!

Tak třeba náš Tomáš, který u nás čaruje s pojmy jako je PPC a SEO, má hned jako první v kolekci knihu, kterou mu zkrátka někdo darovat musí, když má své jméno v názvu! Jeho wishlist je plný cestovatelských a seberozvojových knih – podívejte se na něj!

Čtěte také  5 knih, které chci číst v červnu

Irina, naše produktová manažerka, která má pod palcem výběr titulů na naši hlavní stránku i do newsletteru, má ve svém wishlistu naopak spíš beletrii, i když kniha o sociálních sítích a reportáž se tam také objevují. Pokud byste chtěli tipy na kvalitní současné romány, rozhodně se mrkněte na její wishlist!

Lenka ze zákaznického servisu je u nás dlouhé roky proslulá svou lásku ke čtivým a pořádně napínavým thrillerům, takže jich pár nechybí ani v jejím seznamu přání. Objevila se tam ale i jedna velmi populární fantasy série v dárkovém boxu. Podívejte se, která to je!

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora