blog

Co čtou známé osobnosti? Nechte se inspirovat a vyhrajte poukázky na nákup knih

Jak získat poukázku na nové čtení a inspiraci k tomu, co si pořídit domů do knihovny třeba od Jitky Schneiderové, Lindy Bartošové nebo Martiny Ptáčkové? Prozradíme vám v tomhle článku!

V našem knihkupectví máme opravdu širokou nabídku knížek – od těch nových tištěných přes jejich přečtené verze, kde najdete třeba i dlouho vyprodané knihy díky Knihovrátku, až po e-knihy a audioknihy. V takové záplavě knih je občas těžké se orientovat, proto si pro vás v Martinusu chystáme spoustu nejrůznějších vychytávek k tomu, abychom vám předvybrali to nejlepší z knih, které právě vychází.

Teď v červnu jsme si vzali na pomoc několik inspirativních osobností, které obdivujeme. Zajímalo nás, co mají v knihovně a protože víme, že doporučení od člověka, kterému důvěřujete, je nejvíc, poprosili jsme je, aby se s vámi podělili o tipy na své oblíbené čtení.

Všechny jejich tipy najdete u nás na webu a dozvíte se, co čtou herečky Jitka Schneiderová či Andrea Růžičková, kickboxerka Martina Ptáčková nebo třeba spisovatel Jakub Stanjura.

K tomu navrch jsme si pro vás připravili hned několik jednoduchých soutěží na našem Instagramu – mrkněte na knihomolský profil Martinusu a ve výběrech na profilu najdete soutěže s výše jmenovanými osobnostmi, do kterých se teď v červnu můžete zapojit a vyhrát odměnu v podobě poukázky na nové čtení.

Jaké další vychytávky pro výběr toho nejlepšího čtení u nás najdete?

Každý měsíc pro vás vybíráme knihu Čtenářského klubu Martinusu, kterou jsme sami přečetli a dáme za ni ruku do ohně. Knihu máme za výhodnější cenu na webu i v brněnském knihkupectví, ve facebookové skupině klubu navíc najdete kód na poštovné zdarma.

V našich kolekcích najdete spoustu parádního čtiva podle nejrůznějších příležitostí, v newsletteru se rozepisujeme o nejrůznějších knižních tématech a doporučujeme ty nejlepší knižní novinky. Ty najdete pravidelně i na našem Facebooku a Instagramu. Navrch pak pro vás máme Knihomolského pomocníka, službu, ve které doporučíme tu pravou knihu jako ušitou na míru.

Čtěte také  Nové detektivní příběhy, které vás nenechají vydechnout

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora