blog

Co čtou známé osobnosti? Nechte se inspirovat a vyhrajte poukázky na nákup knih

Jak získat poukázku na nové čtení a inspiraci k tomu, co si pořídit domů do knihovny třeba od Jitky Schneiderové, Lindy Bartošové nebo Martiny Ptáčkové? Prozradíme vám v tomhle článku!

V našem knihkupectví máme opravdu širokou nabídku knížek – od těch nových tištěných přes jejich přečtené verze, kde najdete třeba i dlouho vyprodané knihy díky Knihovrátku, až po e-knihy a audioknihy. V takové záplavě knih je občas těžké se orientovat, proto si pro vás v Martinusu chystáme spoustu nejrůznějších vychytávek k tomu, abychom vám předvybrali to nejlepší z knih, které právě vychází.

Teď v červnu jsme si vzali na pomoc několik inspirativních osobností, které obdivujeme. Zajímalo nás, co mají v knihovně a protože víme, že doporučení od člověka, kterému důvěřujete, je nejvíc, poprosili jsme je, aby se s vámi podělili o tipy na své oblíbené čtení.

Všechny jejich tipy najdete u nás na webu a dozvíte se, co čtou herečky Jitka Schneiderová či Andrea Růžičková, kickboxerka Martina Ptáčková nebo třeba spisovatel Jakub Stanjura.

K tomu navrch jsme si pro vás připravili hned několik jednoduchých soutěží na našem Instagramu – mrkněte na knihomolský profil Martinusu a ve výběrech na profilu najdete soutěže s výše jmenovanými osobnostmi, do kterých se teď v červnu můžete zapojit a vyhrát odměnu v podobě poukázky na nové čtení.

Jaké další vychytávky pro výběr toho nejlepšího čtení u nás najdete?

Každý měsíc pro vás vybíráme knihu Čtenářského klubu Martinusu, kterou jsme sami přečetli a dáme za ni ruku do ohně. Knihu máme za výhodnější cenu na webu i v brněnském knihkupectví, ve facebookové skupině klubu navíc najdete kód na poštovné zdarma.

V našich kolekcích najdete spoustu parádního čtiva podle nejrůznějších příležitostí, v newsletteru se rozepisujeme o nejrůznějších knižních tématech a doporučujeme ty nejlepší knižní novinky. Ty najdete pravidelně i na našem Facebooku a Instagramu. Navrch pak pro vás máme Knihomolského pomocníka, službu, ve které doporučíme tu pravou knihu jako ušitou na míru.

Čtěte také  Knihy Coco Mellors: Čím začít, co je lepší & o instagramovém pozlátku

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora