blog

Soutěžíme o tři knihy Pozoruhodný život Leonarda Cohena

Leonard Cohen je spisovatel, skladatel, zpěvák a hudebník, který svým uměním pobláznil již několik generací. Minulý týden vítězoslavně dobyl i Prahu. Jeho pražský koncert měl úspěch jako vždy. Zasoutěžte si s námi o jeho autorizovanou biografii!

Cohenova kariéra básníka a spisovatele byla přehlušena jeho úspěchem v hudebním světě. Všichni sice znají jeho skladbu Hallelujah, kterou přezpívalo desítky zpěváků a zpěvaček, ale málokdo ví, že je také autorem jednoho z nejlepších románů 60. let – Nádherných poražených.

 

O jako knihu soutěžíme?

Navzdory Cohenově uhýbavosti, která je příznačná pro jeho vlastní zpětné pohledy na uplynulých čtyřicet let, se z textu knihy postupně vynořuje překvapivě upřímný obraz legendární osobnosti, jež se těší ojedinělé loajalitě obdivovatelů a ctitelů všech věkových skupin.
Od dávných málo lukrativních začátků mladého a nadšeně přijímaného montrealského básníka přes hojné cestování, milostné vztahy a náboženské krize k nedávným koncertním šňůrám se tu Cohenův život předestírá jako dosud nikdy. Fascinující podrobný životopis Anthony Reynoldse čerpá z desítek nových rozhovorů s minulými i současnými členy Cohenových doprovodných skupin, jeho obchodními partnery, redaktory, přáteli, fanoušky, producenty, kolegy, odpůrci a vrstevníky.

 



[iframe: src=”https://docs.google.com/forms/d/1E0upVqBfEpu-A0n8mc1Qp21kJDzLIqdebgX9V1Dv8Jk/viewform?embedded=true” width=”560″ height=”400″ frameborder=”0″ scrolling=”no”]

Soutěžíme do nedělní půlnoci. Třem z vás pošleme knížku. 🙂

 

Výherci:

Alena Sedlářová

Jiří Vicherek

Ladislav Kroupa

 

Napište nám adresy, kam knihu zaslat, na naslovicko zavináč martinus.cz. 🙂

Gratulujeme! 🙂

 

 

 

Emailové adresy účastníků soutěže mohou být využity pro marketingové účely

.

Čtěte také  Ladislav Zibura: Sbíral jsem odvahu napsat něco velmi osobního