blog

LookBook: Knihomolské ráno s A Cup Of Style

Však vy jistě dobře víte, jak nejlíp strávit Velikonoce - s pěknou knihou! Ale protože se docela klidně může stát, že o prodlouženém volnu přečtete všechno, co na vás čeká ve vaší knihovně, nemůžeme dopustit, abyste pak najednou neměli co číst ;-) Přinášíme tedy ve spolupráci s naším oblíbeným youtuberským duem Lucií a Nicole z A Cup Of Style čerstvé tipy na čtení!

 

Možná už víte, že Lucie a Nicole jsou vášnivými čtenářkami stejně jako my. Proto jsme se rozhodli, že je zachytíme v jejich přirozeném módu s knihami – konkrétně v jedné z našich oblíbených pražských kaváren a se spoustou nových knih. A že chcete vědět víc o knihách, které se objevují na fotkách? Zamilovali jsme se do britského thrileru Jepice, o kterém jsme se víc rozepsali v jednom z předchozích článků a věříme, že je to jedna z nejlepších knih tohoto žánru, která v letošním roce vychází, takže by vám rozhodně neměla utéct. Hana od Aleny Mornštajnové sice už tak docela novinkou není, ale objevila se teď nově v paperbackovém vydání, kterému nemůže odolat nikdo, kdo si potrpí na krásné knihy, však se podívejte sami. Ale ten, kdo četl příběh, ví, že ten věneček na obálce k nakousnutí opravdu není. Na jedno zhltnutí je samozřejmě třetí díl série od Sarah J. Maas s názvem Dvůr křídel a zmaru, úctyhodná bichle, kterou ale stejně přečtete cobydup.

Doufáme, že všichni milovníci Harryho Pottera už mají ve svých poličkách vystaveného Prince dvojí krve z nové edice a v diáři naplánovaný rereading (kolikátý už asi?) a doufáme taky, že všichni milovníci klasiky zaznamenali vůbec první české vydání knihy Skutečný život Sebastiana Knighta od Vladimira Nabokova, životopisu fiktivního spisovatele, Nabokovova prvního anglicky psaného románu. Na odlehčenou tu pak máme čtivý a zábavný Deník japonské manželky a pokud byste rádi trošku sci-fi a krapet něčeho, z čeho vám půjde mráz po zádech, syn Stephena Kinga Joe Hill přímo pro vás napsal povídkovou sbírku Divné počasí.

Už víte, která z knih bude ta pravá pro vás? 🙂

Čtěte také  Knižní dárky ke Dni matek

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora