blog

Letní LookBook: Knihy jsou nejlepší dovolená

Ponořte se do našeho letního LookBooku! K navození té správné knihomolské a zároveň letní atmosféry doporučujeme pomalu prohlížet fotky, ideálně s nanukem v ruce. Pokud jste léto ještě nezaznamenali (o čemž vzhledem k teplotám silně pochybujeme) a nebo pokud zkrátka ještě nemáte tu správnou letní náladu, tady najdete aspoň špetku toho všeho, co je na létě fajn.

Konečně je to tady.

Období plážového písku ve vlasech, varhánků na prstech, vůně chloru a grilovačky, žabky místo pořádných bot, lesní jahody a opalovací krémy. Období, kdy je dovoleno o trochu víc než obvykle, ať už se to týká večerky nebo rozmarnosti při vybírání letních šatů. Období, kdy hvězdy svítí jasněji a dokonce i rozpálené městské ulice působí tak nějak… dovolenkově.

Co je ovšem ze všeho nejdůležitější: je to právě to období, na které jsme si mysleli, když jsme říkali, že konečně začneme víc číst! Protože na to bude čas a konečně budeme na té dece u moře, na chalupě u babičky, v letadlech, vlacích, na koupalištích nebo v horách… konečně bude čas na to, abyste dočetli ten dlouho odkládaný román, abyste zapomněli na celý svět a ponořili se do nového příběhu.

Ať už budete s kamarádkou na dece na koupališti, sami rozjímat v parku nebo si třeba přečtete pár stránek v kavárně u vína, čtení je to nejlepší, co pro sebe můžete udělat. Třeba objevíte příběh, díky kterému budete právě na tohle léto vzpomínat napořád. My vám s tím rádi pomůžeme 😉

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora