blog

Vánoční LookBook: Nejlepším dárkem je kniha

13.12. 2018

Opakujeme vám to každý rok, my víme, ale je to zkrátka tak. Mezi nejlepší a nejoblíbenější dárky patří knihy. Však co by to bylo za Vánoce, kdybyste pod stromečkem našli jen samé "měkouše", to si ani nechceme představit! :-)

Jednoduše řečeno, Vánoce bez nových knih jsou jako návštěva Prasinek bez máslového ležáku. Když pod stromeček na Štědrý den pro své blízké přichystáte knihy, nedáváte jim jen popsané stránky, pěknou obálku a novou dekoraci do obýváku. Dáváte jim dobrodružství, naději, dojetí, romantiku, humor, napětí, kultivujete je, zlepšujete jejich slovní zásobu, snižujete stres a pomáháte jim k lepšímu spánku. Vážně, je vědecky dokázáno, že čtení má schopnost nám opravdu zlepšovat život. Je nám ctí a potěšením, že každý rok můžeme společnými silami ukout radost pro vaše nejbližší a společně pro ně najít příběh, který je nejvíc potěší.

Víme, že leckdy není jednoduché najít tu pravou knihu. Jako každý rok jsme pro vás pro to připravili vánočního pomocníka, který usnadní výběr, přichystali to nejlepší, co vyšlo v letošním roce a navíc je tu ještě LookBook, ve kterém vám možná do oka padne to pravé. A když si ani tak nebudete vědět rady, vždycky můžete napsat do naší vánoční poradny. Pokud tedy nyní toužíte po inspiraci na dárky na poslední chvíli nebo jen chcete nasát trochu vánoční atmosféry a prohlédnout si pěkné knížky, je tu letošní poslední LookBook, aby splnil všechny tyto úkoly! 😉 A nezapomeňte, že do neděle 16. prosince vás každý nákup knižního štěstí zařadí do soutěže o poukázky na nákup knih na celý příští rok!

Čtěte také  Osvědčené tipy na knižní dárky na poslední chvíli