blog

LookBook: Vydejte se za novými knihami do džungle

17.06. 2018

Sbalili jsme knihy, které právě čteme a vypravili jsme se na Madagaskar. Ehm. Skoro. Máme ji totiž ve městě, dá se tam dojet autobusem a při odchodu si můžete koupit kaktus. Vítejte v trojské Fata Morganě.

Focení každého LookBooku je zábava, ale tentokrát to byl vážně zážitek. Přemítali jsme dlouho nad tím, s čím si spojujeme léto a letní zážitky a dumali jsme, jak bychom knihy a naše čtenáře mohli alespoň na okamžik přenést do slunných tropických krajů, kam se každoročně s novým čtením vypravujeme na dovolené. A pak nás to trklo – tropy máme přece přímo v Praze! V Botanické zahradě v Tróji, ve skleníku Fata morgana, kde vám nad hlavou poletují obří motýli a ševelí palmové listy. S knihami jsme se tedy směle vypravili do skleníku, abychom okusili flóru Madagaskaru, Jižní Ameriky nebo Filipín.

Čtenářům se leckdy zdá, že si mohou přes první měsíce v roce trochu “vydechnout” a pustit se třeba do knih, které na ně už dlouho čekají, protože v předvánoční sezóně hltali jednu novinku za druhou a v prvních měsících nového roku nevycházejí nové knihy s takovou intenzitou. Jenže úplně nečekaně, pěkně po špičkách, přijde červen s náručí nově vydaných knih a neznáme nikoho, kdo by s úlevou neuvítal #vicecasunacteni. Nikdo se nemusí bát, že by náhodou v létě neměl co číst, ať už má v oblibě jakýkoliv žánr – věříme, že si vyberete hned jak se na knihy podíváte. Pokud vás některá zaujme, stačí kliknout na fotku a dozvíte se víc 😉

P.S.: Pokud budete pečlivě sledovat oblečení některých aktérů našeho focení, odhalí se vám jedno naše veliké chystané překvapení!

 ☀️Krásný začátek léta☀️

Čtěte také  In & Out 2024: Jaký by měl být tento rok?