blog

Pět tipů na dárek ke Dni matek

Druhou květnovou neděli se u nás slaví Svátek matek. Je to jeden z těch klouzavých svátků, které jde lehce zapomenout a proto bychom Vás ho rádi připomněli! 🙂 Samozřejmě Vám také rádi pomůžeme s výběrem dárku. 

Den matek se slaví po celém světě. U nás byl násilně vytlačen MDŽ, ale po roce 89 se opět drží mezi našimi nejoblíbenějšími svátky. Děti v tento den dávají matkám dárky. Přemýšleli jsme, co by Vaše maminky ocenily a vybrali jsme pět titulů, které jim určitě udělají radost. Všechny máme skladem, takže to do Dne matek určitě stihnete! 🙂

 

Není přání jako přání
Vtipná, čtivá kniha pro moderní samostatné ženy, které dokážou brát život s nadhledem a humorem. Úspěšná anglicky píšící autorka literatury pro ženy Alexandra Potter vstupuje premiérově na český trh. Při četbě její knihy budete váhat, zda vám její tvorba připomíná spíše Betty MacDonaldovou v moderním hávu nebo eskapády Bridget Jonesové. Samostatná rusovlasá Londýňanka Heather se stále vyrovnává s nevěrou bývalého přítele, po němž jí zůstaly jen hořké vzpomínky a nesplacený byt. Jednoho dne v dešti potká cikánku, která jí vnutí vřes pro štěstí, který prý splní všechna přání. A svět se jako mávnutím kouzelného proutku skutečně začíná měnit a život se rozjasňuje.

 

 

 
Schody do nebe
Lorna Byrneová, autorka mezinárodního bestselleru Andělé v mých vlasech, od útlého věku vídá anděly a hovoří s nimi. V knize Schody do nebe seznamuje čtenáře s činností andělů ve světě, vysvětluje vztah lidské duše k lidskému tělu a objasňuje, jakou roli mohou v lidských záležitostech sehrát zemřelí, kteří jsou nyní v nebi. Závažná je kapitola věnovaná záměrům, které má Bůh a andělé s lidstvem do budoucnosti.

 

 

 

Čtěte také  V zrcadlové síni: Co má Kim Kardashian společného s Marilyn Monroe?

 

 
Líbáš jako ďábel
Román přináší osvědčený autorský koktejl plný humoru, lehké ironie a tentokrát i příjemného napětí. Ve volném pokračování románu Líbáš jako Bůh sledujeme další osudy zamilovaného páru – středoškolské učitelky Heleny a lékaře Františka.
František se rozhodne odstěhovat se od své bývalé ženy Bohuny, ale ani soužití s Helenou se nevyhne komplikacím. A zrodí se nečekaný plán: Ze dne na den se s Helenou tajně vydávají na dovolenou do vzdáleného Maroka.

 

 

 

 

Ženy, které běhaly s vlky
V každé ženě žije mocná síla, naplněná zdravými instinkty, tvořivostí a nesmrtelným poznáním. Je to archetyp Divošky, který představuje instinktivní povahu žen. V této knize se autorka zabývá pohádkami, mýty a příběhy, které mají ženám pomoci vrátit se k divokému a zdravému jádru své duše.

 

 

 

 

 

 

Čtyři dohody
Kniha moudrosti starých Toltéků. Praktický průvodce osobní svobodou. Ve Čtyřech dohodách odhaluje don Miguel Ruiz zdroj omezujících názorů, které nás připravují o radost a vedou k zbytečnému utrpení. Čtyři dohody, založené na staré toltécké moudrosti, nabízejí silný kód chování, který dokáže rychle proměnit náš život v nový prožitek svobody, opravdového štěstí a lásky.

 

 

 

 

 

 

Ať mají Vaše maminky radost! 😉