blog

První Startup Summit již tento pátek

12.06. 2012

Již tento pátek proběhne v pražském kině Lucerna setkání všech příznivců startupů. Čeští a slovenští startupisté se mají šanci poprvé setkat na jednom místě. Startup Summit není konference, ale místo pro setkání, networking, inspiraci a seznámení se s ostatními zajímavými projekty a členy startupů, investory, mentory a pořadateli akcí.

Co se bude dít?

Rado Grežo (StartupCamp) a Olda Neuberger (Global Startups) představí československou startup scénu. Ondřej Bartoš (Credo Ventures) a Ondra Raška (Miton) budou rozebírat téma lokálních startupů. Rastislav Turek (SynopsiTV) a Jakub Mach (ZoomSphere) se podívají na způsoby, jakými lze budovat firmu.

Jeden z nejúspěšnějších startupistů Miloš Enderle vám bude povídat o Geewě, jedné z deseti největších facebookových vývojářských firem. Zamýšlet se nad sehnáním peněz budou Petr Očko (MPO), Jan Barta (Elephant Orchestra) a Martin Kasa (ex-Kasa.cz). Filip Šanta a Dan Máslo budou mluvit o českém a slovenském designu. Poté bude následovat přehlídka pěti českých a pěti slovenských méně známých startupů, která bude probíhat formou soutěže. Na výherce čeká mimo jiné skvělá spolupráce s portálem IHNED.cz. Jiří Voves (SocialBakers) bude mluvit o síle propagace a nakonec uvidíte také herní vývojáře. Mimochodem – zástupce akcelerátorů, inkubátorů, startupových soutěží, eventů a dalších součástí startupové infrastruktury čeká také soutěž, takže je určitě na co se těšit.

Samozřejmě se můžete těšit i na afterparty. 🙂

Přijďte se podívat, co se děje na československé startup scéně! Přihlaste svůj projekt nebo nabídněte svou pomoc již existujícímu startupu.

Více informací o Sturtup Summitu najdete zde.

Partnerem Sturtup Summitu je Martinus.cz.

 

 

Čtěte také  Vyhraj wishlist od Martinusu