blog

Týden seberozvoje začíná!

5.06. 2012

Pátý červnový den je něčím zvláštní. Je to Mezinárodní den rozvoje a vzdělávání dospělých. I my dospělí se stále máme co učit, nemyslete si. 🙂 Neustále je tu prostor na zlepšování! Proto vyhlašujeme tento týden Týdnem seberozvoje! 🙂

Ve slevách najdete všechny tituly, které se týkají rozvoje osobnosti, komunikace, timemanagementu, leadershipu, networkingu, rozvoje kreativity, intuice, myšlení atd. Pojďte s námi na sobě zamakat! 🙂

VŠECHNY TITULY ZE SLEVY NAJDETE ZDE.

 

URČITĚ NEPROŠVIHNĚTE!

 Čtyřhodinové tělo

Ferriss přiznává, že většina z nás ve snaze zlepšit svou kondičku a fyzický vzhled nemá takovou vůli, aby dokázala denodenně desítky minut sportovat a na dlouhé měsíce se trápit odříkáním. Přichází s propracovaným tipy a triky, jak dosáhnout zlepšení za mnohem menšího (nikoli však zcela nulového) úsilí. V knize se dočtete mj. o tom, jak ženě pomoci k silnému orgasmu, jak zlepšit spánek či spát méně a být stále svěží a mnoho jiného. Ferriss vše zkouší na sobě, výsledky precizně měří a eviduje – a především se nestydí se s námi o ně podělit.

 

 

Debordelizace hlavy

Ke každému stroji dostanete i návod na použití. Jen ke svému mozku jste ho nedostali. Proto většina lidí ani netuší, co vše mohou dokázat. Průměrný člověk využívá jen asi dvě procenta svého mozkového potenciálu. Pokud ale stroje pracují jen s desetiprocentní účinností, považujeme je za neúčinné. Zdá se vám to normální?

 

 

 

 

7 návyků skutečně efektivních lidí

Nové, druhé vydání nejúspěšnější knihy renomovaného autora “motivační” literatury a experta na rodinnou problematiku a vedení lidí charakterizuje 7 návyků, které je třeba si osvojit, abychom jednali co možná nejefektivněji, a které jsou základem pro vytvoření harmonické, cílevědomé a integrované osobnosti. Čím větším změnám a obtížnějším úkolům musíme čelit, tím naléhavější je potřeba se jimi řídit.

Čtěte také  7 tipů na místa v ČR, která znáte z literárních příběhů

 

 

 

Mimo řadu

Knížek, brožurek a nejrůznějších rádců o tom, jak dosáhnout v životě úspěchu, již vyšla přehršel a stejně tolik jich bezpochyby ještě vyjde. Malcolm Gladwell je ovšem nenapodobitelný jak svým lehkým a čtivým stylem, tak schopností proniknout k podstatě problému a podívat se na něj z úhlů, o nichž většina ostatních nemá ani tušení. Jeho kniha vypráví o tom, proč někteří lidé v životě uspějí, proslaví se a zbohatnou, zatímco jiní, třeba stejně inteligentní, snaživí a pracovití, nikoli. Česky již vyšly i předchozí dva autorovy bestsellery: Bod zlomu a Mžik.

 

 

 

 

Poznej svůj cíl

Kniha vypráví o životních souvislostech a upozorňuje na základní úkol každého člověka – projevit se! Každý z vás je jedinečná a nádherná bytost, se svým jedinečným cílem. “Poznej svůj cíl” je základní motivace každé bytosti, je projevením se a poznáním sebe sama. Zajímáte-li se opravdu o svůj život, zkoumáte-li další souvislosti a máte-li stále chuť “vědět více”, jste svým životem nadšeni a naplněni. Ponořte se proto i vy do knihy plných “neuvěřitelných” příběhů, náhod a souvislostí, neboť touha poznat a naplnit svůj životní cíl je základní motivací k životu. Nelíbí-li se vám váš život, změňte ho, jen vy máte tu moc…

 

 

Co by udělal Google?

Tato kniha je částečně proroctvím, částečně experimentem, částečně manifestem a částečně manuálem pro přežití. Internetový impresário a průkopník blogování Jeff Jarvis v ní zpětně aplikuje zásady, podle kterých funguje nejrychleji rostoucí společnost v dějinách, společnost Google. Nabízí nám čtyřicet jasných a přesných pravidel, platných jak pro život, tak pro řízení firmy. Zároveň objasňuje nové názory internetové generace: Jaké výzvy a změny jsou nevyhnutné, jak široké pole nových možností před námi otevírá svět propojený sociálními sítěmi.

Čtěte také  Někde mezi literaturou a temnotou. Co je to dark academia?

 

 

Úspěšná paměť

Knížka je určena všem, kdo touží po zkvalitnění paměti a využití její kapacity v plném rozsahu.

Metody pro zlepšení paměti využijí studenti, kteří se potřebují snadno a dobře naučit na zkoušky, aniž by získané vědomosti za pár dní zapomněli. Knihu jistě ocení i ti, kdo se chtějí dobře naučit cizí jazyk, neboť techniky zde popisované jsou užitečným nástrojem k snadnému zapamatování slovíček.

 

 

 

VŠECHNY TITULY ZE SLEVY NAJDETE ZDE.