blog

Vyhrajte lístek na inspirativní konferenci TEDxPrague!

Inspirativní konference TEDxPrague 2013  se uskuteční 25. května v Praze, s tématem “Přes hranice“, a představí lidi, kteří jsou v překračování hranic inspirací. Setkáme se na něm s vědci, filosofy a umělci, pro které jsou hranice životním tématem, i s lidmi, kteří dokázali objevit a překročit hranice tam, kde je nikdo ani nevnímal. Dají nám nahlédnout přes hranice kultur, umění, fyzických možností, společenského prostoru, konvencí, vědy i myšlení. A my vám na něj dáme lístek! 🙂

Co zažijete na TEDxu?

Pokud řekneme slovo hranice, většině z nás se nejspíš vybaví hranice mezi státy, které čas od času překračujeme. Dnes je to pro nás téměř všední zkušenost, byť možná ještě občas zažíváme pocity vzrušení z kroku do neznámé krajiny. Nejsou to ale jediné hranice, které nás omezují. Často jsou to hranice méně zjevné, ale tím těžší je pak jejich překročení. A tím větší je to dobrodružství a tím více nás může obohatit, pokud se přes ně dokážeme podívat.

Pojďme se spolu vypravit na cestu přes hranice, která osvobozuje, otevírá neznámé obzory a dosud neobjevené krajiny a která mění pohled na to, co zdánlivě dobře známe. Na konferenci vystoupí například skladatel Michal Horáček, psychiatr Tomáš Rektor, maratonský běžec Robert Kujan, lékaž bez hranic Tomáš Šebek, Hana Hnátová-Lustigová, žena, která přežila šoa, a mnoho dalších skvělých a inspirativních příběhů. Jak už bývá u TEDxPrague konferencí zvykem program doplníme o promítání vybraných TEDTalks videí, těšit se můžete i na netradiční kulturní vystoupení. V průběhu dne si budete moci vyzkoušet několik připravovaných aktivit a seznámit se s řadou zajímavých lidí.

Jak můžu vyhrát lístek?

[iframe:src=”https://docs.google.com/forms/d/1Ptn2w1RbmBdI5PWd9qDN1e7DHJ1J1FsLfFLtNDE-OdE/viewform?embedded=true” width=”560″ height=”450″ frameborder=”0″ marginheight=”0″ marginwidth=”0″]
Nápovědu najdete na webových stránkách www.tedxprague.cz. Z odpovědí vybereme jednoho výherce, který dostane celodenní vstup na konferenci TEDxPrague zdarma. Soutěžíme až do půlnoci 22.5.!
Lístek do soutěže věnoval organizační tým TEDxPrague.

Čtěte také  Petra Dvořáková: Když píšu, jsem každou postavou, za kterou mluvím