blog

Soutěžíme o kurz tvůrčího psaní!

17.06. 2013

Vždycky jste chtěli vydat knihu? Máte v šuplíku několik rozepsaných nápadů, ale ne a ne nějakou povídku, novelu nebo román dokončit? Nechte si poradit na skvělém kurzu tvůrčího psaní od Reného Nekudy, o který celý tento týden soutěžíme!

 

Jak kurz vyhrát?

Jednoduše! Pomozte nám vymyslet originální emailovou adresu, na které vám můžeme pomáhat s vašimi knihomolskými problémy. V současné době používáme email helpdesk (zavináč) martinus.cz. A my se ptáme: Čím by se dalo nahradit slovo helpdesk, aby to byl milý, vtipný, český email, který budete do pole příjemce psát vždy rádi?

Pomozte nám zbavit se helpdesku! 🙂

Na jakou adresu byste nám chtěli psát? ______@martinus.cz? Autor nejoriginálnějšího nápadu od nás na konci týdne dostane víkendový kurz tvůrčího psaní, aby svou kreativitu mohl dále rozvíjet. 🙂

René Nekuda

René Nekuda vystudoval Literární akademii v Praze, několik let pracoval jako novinář, píše povídky a divadelní hry, cestuje po světě a o svých cestách také přednáší. Od roku 2011 profesionálně vyučuje tvůrčí psaní.

 

 

Malý kurz tvůrčího psaní

Máte chuť na sobě zapracovat, poznat různé přístupy k tvorbě, setkat se s podobně smýšlejícími lidmi, užít si spoustu legrace a zároveň poodhalit strukturu budování příběhů? Pak neváhejte a využijte moji nabídku kurzů tvůrčího psaní pro širokou veřejnost, které pořádá Literární akademie. Malý kurz tvůrčího psaní je víkendový intenzivní vhled do problematiky psaní – krátká cvičení, trocha teorie, diskuze a jedinečný zážitek. Vyzkoušíte si různé autorské polohy, odhalíte svůj vnitřní hlas a seznámíte se s podobně zajímavými lidmi jako jste vy! Kurz se uskuteční 13. až 14. července 2013  (sobota a neděle vždy 9:00 až 16:00).

 

 

Co jste vymysleli?

Vymysleli jste mnoho skvělých a nápaditých jmen pro náš email. Vybrali jsme pět nejoriginálnějších a jejich tvůrcům posíláme jeden kurz tvůrčího psaní a knížky na čtení. Děkujeme, náš nový email oznámíme již brzy! 🙂

Čtěte také  Dopřejte si knižní drinky v knihkavárně

 

naslovicko@martinus.cz

krizevknize@martinus.cz

42@martinus.cz

kniznisotek@martinus.cz

meziradky@martinus.cz