blog

Vyplňte krátký dotazník, dostanete poukázky na knížky! :-)

Den nepřečtených knih se blíží! Stejně jako minulý rok děláme Velký průzkum, jak moc Češi žijí knihami. Pomozte nám to zjistit! Jednoduše klidněte na webovou stránku Dne nepřečtených knih a vyplňte krátký dotazník. Pokud nám prozradíte, jakou knihu budete na DNK 2013 číst, a poté jen základní údaje o vás, dostanete od nás poukázku na nákup knížek. 

Pokud ještě nevíte, jakou knihu budete příští sobotu číst, určitě byste si to měli velmi rychle rozmyslet, protože DNK 2013 se rychle blíží.

Co je Den nepřečtených knih?

Čtení knih není závoslost, je to životní styl. Máte to také tak? Věříme, že knihy by se neměly jen nakupovat. Měly by se hlavně číst. Pojďme tedy jeden den dočíst knihy, které na nás čekají na poličce nebo nočním stolku. V sobotu 31. srpna si knihy nekupujte, ale přečtěte některou z těch, které máte už doma.

Vymezte si společně s námi jeden volný den na to, abychom dočetli příběhy, které jsme kvůli práci a povinostem nechali rozečtené.
Nezapomeň pozvat i své přátele. Pokud nečtou, je tato akce skvělá příležitost, jak je k tomu přivést :-). Vždyť 28 % knih, které máme doma, je prý nepřečtených. Změňme to! 🙂

Více informací o DNK2013 najdete ZDE. FB událost k akci najdete ZDE.

 

Čtěte také  Ladislav Zibura: Sbíral jsem odvahu napsat něco velmi osobního