blog

Limitovaná edice záložek je tu!

3.09. 2013

Všichni dobře víme, že to nemáme lehké! Narážíme na ulici do lamp, přejíždíme stanice metra, jsme platonicky zamilovaní do fikčních hrdinů našich knih, stydne nám voda ve vaně i káva a čaj. Pes už půl hodiny kňučí, že chce jít na procházku, ale my prostě musíme dočíst další kapitolu! Ano. Milujeme knihy a máme to v reálném životě těžké – ale buďme na to hrdí! 🙂Proto jsme se rozhodli vyrobit pro nás všechny speciální záložky, které nám budou při každém otevření a zavření knihy připomínat, že na svůj knihomolský život musíme být pyšní. 🙂

Nebojte se, nejste v tom sami!

My tomu všemu rozumíme. Právě proto vypouštíme do světa limitovanou edici záložek. Každý měsíc na ni jeden z předních českých grafiků zobrazí jeden velký knihomolský problém. Díky tomu každý měsíc přibude jedna záložka, kterou dostanete automaticky přiloženou do své objednávky. Zvládnete-li nasbírat všechny limitované záložky, dostanete od nás krásné knihomolské tričko! 🙂 Více informací najdete zde.

Je tu první záložka na září!

Vytvořila ji pro nás exkluzivně Bára Balgová. Zachytila náš každodenní problém přejíždění zastávek. Jsme začtení, je to napínavé, a najednou jsme na konečné! Bára také navrhovala limitovanou edici Becherovky lemond art edition. Vystudovala Univerzitu Tomáše Bati ve Zlíně, obor vizuální tvorba a nyní pracuje v reklamní agentuře, kde využívá všechnu svou nadbytečnou energii a kreativitu. Velký ohlas mělo na internetu její portfolio, které vtipně a v komiksové podobně ztvárnilo její grafické a životní úspěchy. Její životní filozofie je nikdy se nevzdat a neustále se překonávat. Miluje knihy o marketingu a seberozvoji.



Čtěte také  Nová březnová hra je tady! Vydejte se na Knižní putování