blog

Vychází nová Bridget Jones, těžko se vyhnete spoilerům

30.09. 2013

Fanoušci Bridget Jonesové už brzy poznají, co jsou to rozpolcené pocity! Po 15 letech se totiž na knižních stránkách znovu setkají se svou oblíbenou hrdinkou! Šťastní ale nebudou dlouhou, protože už teď se mnoho z nich bouří. Na světlo světa totiž prosákly informace, o čem nová Bridget bude. (POZOR, ČLÁNEK OBSAHUJE SPOILER)

Třetí díl ságy, která původně začala jako novinový sloupek, vyjde po 15 letech. Předešlé dvě knihy nejvíce proslavily dva veleúspěšné hollywoodské filmy, ve kterých zazářili Renee Zellweger a a Collin Firth. Do Bridget, třicetileté obtloustlé kuřačky, se zamilovaly ženy na celém světě. Čtenáři Deníky dokonce zvolili jako jedno z děl, která definují 20.století.

Poté, co jsme o Bridget naposledy slyšeli v roce 1999 u S rozumem v koncích, se do jejího života můžeme opět vrátit. Co se mezitím stalo? Bridget si opravdu vzala Marka Darceyho a má s ním dvě krásné děti. V knize Bridget Jones: Mad about the boy její pan božský ale umírá (zatím se neví jak) a  padesátiletá Bridget se po pěti letech od jeho smrti seznamuje na Twitteru s mladým mužem Roxterem. Kromě toho, že bude místo váhy, alkoholu a cigaret Bridget v nové knize řešit své vrásky, se víc o příběhu zatím neví. Jen to, že Bridget je zpátky, pouze trochu smutnější, starší a ještě nervóznější.

Jelikož tato informace unikla ven tento týden, je šok pro fanoušky Bridget po celém světě ještě příliš čerstvý, jak vypovídají rozhořčené reakce čtenářů na sociálních sítích.

Příběh je ale stále ještě opředen mnoha záhadami, které se nedozvíme před vydáním knihy 10. října. Těšme se tedy!

 

 

 

Zdroj: http://www.dailymail.co.uk, internet

Čtěte také  5 zajímavostí, které jste o Kafkovi možná nevěděli