blog

Záložky na říjen jsou venku! Ze života knihomolů 2 poradí, co na sebe

1.10. 2013

Je tu říjen a s ním také nový přírůstek do limitované edice knižních záložek! Každý měsíc na ni jeden z předních českých grafiků zobrazí jeden velký knihomolský problém. Díky tomu každý měsíc přibude jedna záložka, kterou dostanete automaticky přiloženou do své objednávky.

Další výzvou knihomolů je věčný problém s nakupováním knížek. Máte jich doma tolik, že je ani nestíháte číst, ale stále musíte kupovat další? Nebojte se, je nás víc! Poradíme vám, jak můžete tento problém elegantně zužitkovat: Pokud máte do toho všeho ještě pocit, že nemáte co na sebe… Je problém vyřešen! 🙂

Záložku Ze života knihomolů 2 pro nás exkluzivně navrhla skvělá ilustrátorka Bára Klimešová.

 

Bára se s mottem srdce+nápad+ruka se věnuje ručně psanému písmu, ilustracím a grafickému designu. Vystudovala výtvarnou výchovu a český jazyk na Ostravské univerzitě, nakoukla trochu do reklamní branže, pobyla na zkušené v Londýně a pak si začala v Praze plnit sny o práci, která ji baví,  naplňuje a svou troškou se snaží přispět k okrášlení prostoru kolem. Má celoživotní úchylku na celulózu a vlastním „kaligrafický“ mozol na pravém prostředníku. Její vášní jsou jemné nuance písma a dokonalost jednoduché linky či křivky. Kromě toho miluje jen tak být, zastavit se, prožívat a pozorovat. Má ráda život a lidi, úsměv, hudbu, tanec, filmy, knížky, barvy, dobré jídlo a víno, cesty, moře a plachtění po něm, slunce, vzduch, svobodu, chození naboso, ležení v trávě a mnoho dalších drobných radostí.

 

Zvládnete-li nasbírat všechny limitované záložky, dostanete od nás krásné knihomolské tričko:-) Jak je získáte? 🙂 Více informací najdete zde.

 

 

Čtěte také  Tajemná komnata Alana Rickmana