blog

Listopadové záložky už putují i k vám! :-)

4.11. 2013

Je tu listopad a s ním také nový přírůstek do limitované edice knižních záložek! Každý měsíc na ni jeden z předních českých a slovenských grafiků zobrazí vybraný knihomolský problém. Díky tomu každý měsíc přibude jedna záložka, kterou dostanete automaticky přiloženou do své objednávky.

 

Všichni to určitě znáte: Lehnete si večer ke knížce, čtete a ne a ne se odtrhnout. Ještě jednu kapitolu, ještě jednu stránku a najednou jsou čtyři hodiny ráno a vy víte, že zítra v práci umřete. Ano, i to je velký problém knihomolů. Jak máme vydržet celý den v práci, když si do noci čteme? Proč neexistují vedle “sick days” také “book days“? Skvělá umělkyně Alica znázornila přesně tuhle situaci Ze života knihomolů! 🙂

 

Alica Gurínová vystudovala Vysokú školu múzických umení v Bratislavě, obor animovaná tvorba. Je spoluzakladatelkou Animovaných filmů Fest Anča. Spolupracuje na různých animačních a ilustračních projektech. Věnuje sa ilustraci, animaci a produkci pro značku Retart. V současnosti tvoří něžnější polovičku vizuálního dua SEXI SVĚTLA v Praze.

 

 

Zvládnete-li nasbírat všechny limitované záložky, dostanete od nás krásné knihomolské tričko Jak je získáte? Více informací najdete zde.

 

Čtěte také  Milan Kundera a jeho nezapomenutelný odkaz