blog

Zažijte první Vánoce bez stresu! Víme jak! :-)

12.11. 2013

Tyhle Vánoce budou jiné! Budou to první Vánoce, které vás nebudou stresovat! 🙂 Snažili jsme se přijít na to, proč si v posledních letech Vánoce vůbec neužíváme a našli jsme dva důvody. Prvním důvodem je, že nakupujeme všechny dárky na poslední chvíli. Můžeme tedy zapomenout za užívání vánoční atmosféry, výlet na náměstí, kde prodávají svařák, nebo napsání vánočních pohlednic. Druhým důvodem je, že nevíme, co vybrat.

Tyhle Vánoce budou jiné!

Udělejte to jeden rok konečně jinak. Pokud nakoupíte všechny vánoční dárky už teď a z pohodlí domova, budete je mít zanedlouho všechny v pohodě a klidu a doma a můžete si užívat prosinec bez stresu. Nejen, že vám s tím pomůžeme, ale ještě vás za to odměníme. 🙂

Vyberte s námi dárky už teď!

Kromě toho, že budete mít vše doma ještě předtím, než se ostatní začnou vůbec stresovat, od nás dostanete speciální odměny. Podle toho, za kolik korun u nás nakoupíte, vám k balíčku přidáme poukázky na Rozečtise.cz, luxusní čaje, poukázku na nákup dalších knížek  nebo poštovné zdarma.

Poradíme vám, které knihy vybrat!

Víme, jak je těžké vybrat ze 150 tisíc titulů, které máme v nabídce, jednu knihu, která by byla vhodným dárkem. Proto jsme vám to snažili co nejvíce ulehčit. Pro každou věkovou kategorii, ať už pro holku nebo pro kluka, jsme vybrali pět knih, za které dáme ruku do ohně. Nemusíte si už lámat hlavu s tím, co by vaše nejbližší nejvíc potěšilo. Společně vybereme tu nejlepší knížku pro každého člena rodiny.

 

CHCI NAKOUPIT VÁNOČNÍ DÁRKY BEZ STRESU A S POMOCNÍKEM!

 

 

Čtěte také  Proč bychom měli číst queer literaturu po celý rok