blog

Lednová záložka je tu!

2.01. 2014

Je tu leden a s ním také nový přírůstek do limitované edice knižních záložek! Každý měsíc na ni jeden z předních českých grafiků zobrazí jeden velký knihomolský problém. Díky tomu každý měsíc přibude jedna záložka, kterou dostanete automaticky přiloženou do své objednávky.

Vhrsti vykreslil na lednové záložce jeden ze zásadních problémů milovníků knih: narážení do lamp, semaforů, odpadkových košů a celých budov. Jakmile se začtete, nekoukáte nalevo ani napravo. A občas si, bohužel, dočtete několik posledních kapitol s boulí na hlavě.

Zvládnete-li nasbírat všechny limitované záložky, dostanete od nás krásné knihomolské tričko Jak je získáte? Více informací najdete zde.

 

 

Vhrsti

Profesionální ilustrátor, spisovatel, autor knih pro děti, komiksový kreslíř a scenárista. Člen předsednictva České unie karikaturistů (ČUK) je řazen k neoficiální nové vlně českého a slovenského komiksu Generace nula. Jeho první autorská kniha Chci být dospělý (Mladá fronta, 2007) získala Cenu učitelů SUK za přínodětskému čtenářství, na ni volně navázaly tituly Prázdniny v nebi (2008) a Chci být dospělý (2013). Je výtvarníkem Večerníčku Bílá paní na hlídání (Česká televize, 2013). Autorský komiks Hurvínkovy příhody o osudech boskovického skauta Leopolda Färbera publikoval v cenami ověnčené knize Ještě jsme ve válce – Příběhy 20. století (Argo, 2011).

 

 

 

Čtěte také  Česká vlna: Přijďte na parádní knihomolskou akci od Hostu