blog

Hledáme junior markeťáka!

Hledáme dalšího skvělého člena do našeho pražského týmu! Tentokrát je u nás volná židle pro part-time knihomola, který by měl čas na dvacet hodin týdně a bavilo by ho pomáhat nám s marketingem. Rádi bychom u nás měli studenta, který má rád nejen knihy, ale který také rozumí základům marketingu. Takové docela malé cool markeťátko. Máme spousty projektů, které dokážou zaměstnat nejednu kreativní hlavu. Takže se ptáme: Nechceš zaměstnat tu svou?

Kdo jsme?

Jsme internetové knihkupectví Martinus.cz, mladší sourozenec největšího slovenského knihkupectví Martinus.sk. Na českém trhu jsme třetím rokem. Pracujeme z centra Prahy, nejčastěji makáme na kvalitním zákaznickém servisu a hravých a originálních marketingových kampaních. Milujeme nejen knihy, ale také sociální sítě – Facebook, Twitter, Instagram, Pinterest, Foursquare atd. Máme rádi svobodu v práci a #bookselfies.

Co budeš dělat?

Zjednodušeně řečeno: budeš nám pomáhat s marketingem, například s většími kampaněmi, affiliate programem, Knihoběžníkem, sociálními médii, zákaznickým servisem a mnoha dalšími věcmi. Jestli v některé z těchto věcí vynikáš, budeme mít fakt radost. Jestli ne, budeme rádi, když se je doučíš. 🙂 Nečekej ale, že to u nás bude jen zábava. Neměl bys ohrnovat nos, pokud bude potřeba pomoc např. s nějakou obyčejnou administrativní činností. Nudné práce je u nás taky dost, a děláme ji všichni. 🙂

Jaký bys měl být?

  • Student vyššího ročníku vejšky, nejlépe s ekonomickým/marketingovým zaměřením, který má rád marketing. Pokud zatím nemáš žádnou praxi, nevadí. Pokud znáš alespoň základ teorie internetového marketingu, nebo máš načtené alespoň blogy a pár dobrých knih, je to cajk. Zbytek se naučíš.
  • Jsi organizovaný. Pracujeme vždy na několika marketingových projektech najednou, což může být někdy náročné. Budeš si muset umět zorganizovat práci tak, abys zvládnul nejen našich 20 hod/týdně, ale zároveň abys zvládal školu, protože ta má prioritu. 🙂
  • Jsi samostatný, komunikativní a schopný se učit nové věci. To zní, jako že jsme to opsali z nějakého korporátního inzerátu, že? No ale je to tak. Chceme mít v týmu člověka, který nebude čekat na pokyny, ale převezme iniciativu do svých rukou.
  • Máš skvělou češtinu. Nehledáme grammar nazi, ale někoho, kdo svůj jazyk zná a ovládá.
  • Máš rád knihy. Nečekáme, že jsi četl v originále Annu Kareninu nebo Fausta. Hledáme člověka, který má knihy prostě rád, tzn. že má momentálně alespoň dvě rozečtené a zároveň přečte minimálně jednu knihu měsíčně.
  • Umíš velmi dobře zacházet s MS Office.
Čtěte také  Nová březnová hra je tady! Vydejte se na Knižní putování

Co nabízíme my?

  • Praxi ve firmě, která žije nejen knihami, ale také fresh marketingem (ocenění Zlatý klinec, Zlatá pecka, Marketingový počin roku v ČR 2013/14, Tweet roku 2013 atd.), kde mnoho Martinusáků chodí o marketingu přednášet na různé konference a univerzity v rámci ČR a SR.
  • Možnost spolupracovat na našich kampaních jako Den nepřečtených knih, Knižní výzva, Knižní hrdina atd.
  • Kanceláře v centru Prahy, milý mladý kolektiv a důraz na svobodu v práci.
  • Plat. 🙂 (Jedná se sice o studentský part-time job, který bude podle toho také ohodnocen, na druhou stranu u nás ale můžeš získat místo na full-time, pokud vše bude klapat tak, jak má.)

Líbilo by se Ti u nás?

Pošli nám do 15.8. motivační dopis a životopis na e-mail pridejse@martinus.cz, do předmětu e-mailu napiš Junior Markeťák.
Těšíme se na Tebe!
Martinusáci