blog

Knižní Vánoce: Pro tatínka

Tátové, přítelové a manželé určitě rádi najdou pod stromečkem nějaké skvělé čtení! Usnadnili jsme vám tápání a váhání – vybrali jsme šest našich horkých favoritů, které pod stromečkem najde rád každý chlap.

51_otec_group_pro

141121_martinus vanocni_small_47

Toulavá kamera má pro vás pestrou paletu vlastivědných zajímavostí, zavede vás na známá místa i na ta, o nichž jste dosud třeba ani neslyšeli.

141121_martinus vanocni_small_65

Devátá kniha v pořadí vrací Harryho Holea opět do Osla, aby objasnil vraždu feťáka. Detektiv se vrací, je odpočatý, vyhrál svůj boj s alkoholem, ale nevyhrál svůj boj s minulostí. A ta ožívá.

141121_martinus vanocni_small_49

V této vůbec první kompletní historii filmu Pulp Fiction odhalíte všechno o výjimečném snímku Quentina Tarantina z roku 1994 – od jeho počátků přes senzační uvedení až po fenomenální vliv na to, jak jsou filmy dnes vyráběny i přijímány.

141121_martinus vanocni_small_48

Jedna z nejvtipnějších knih, jaké spatřily světlo světa v uplynulých letech. Doporučujeme zejména jako lék na chmurnou náladu.

141121_martinus vanocni_small_52

Patří vaše hlava rodiny k milovníkům dobrého vína? Pak by mu ve sbírce neměla chybět tato dárková krabička, uvnitř které najdete Příručku dokonalého degustátora a poukázku s aktivačním kódem pro 3-měsíční Tekuté předplatné Dvě Deci. Tedy nejedno potěšení pro každého milovníka dobrého vína!

141121_martinus vanocni_small_46

Severský román, který vám umožní prožít vyšetřování případu spolu s detektivem.

Čtěte také  Milan Kundera a jeho nezapomenutelný odkaz