blog

Letní Dyzajn market nabídne pánskou sekci

26.05. 2015

Máte rádi originální autorskou módu? Dáte raději vydělat zlatým českým ručičkám než nadnárodním řetězcům a mainstreamovému konzumu? Pak doražte o víkendu na Dyzajn market, největší open-air výstavu autorské tvorby u nás.

IMG_0828

Organizátoři Dyzajn marketu se tentokrát rozhodli svým návštěvníkům ukázat, že autorská tvorba českých designerů není jen pro ženy. Poprvé za svou pětiletou historii tedy vyčlení část marketu mužům a vytvoří tak speciální Pánskou sekci.Oslovili jsme několik skvělých českých značek, se kterými bychom rádi nabídli pánským návštěvníkům více zážitků a kvalitních designových výrobků,” vysvětluje Terezie Tunková, zakladatelka Dyzajn marketu.

V Pánské sekci se představí například značky BeWooden, Krispol Store, Paul Brun a Modest Apparel, John & Paul, Nathan Heilmann a Uomo Napoletano. Jako bonus si budou pánové moci odpočinout u skvělé kávy v kavárně La Genovese nebo si odskočit ostříhat či oholit do barber shopu Tadeáše Kneře. Muži tady najdou vše od košil, motýlků a kalhot až po ponožky či spodní prádlo a mohou se na místě inspirovat i si nechat poradit.

Pánská sekce ale nebude to jediné, co je na Dyzajn marketu nové. Třiadvacátý market přivítá spousty nových značek, jakými jsou např. Papírna, Cliché Shoes, Dřevěná dílna Báry Hubené, Nadoma a Naven, Soap, LLEV nebo Gardners.cz.

Návštěvníci se samozřejmě mohou těšit na své oblíbené stálice, vystavovat opět budou například ZasPas, Akari, ATOM RAT, Black Mountain, studio Malíská, Magaela, Vuchu nebo Socks in Box. K vidění budou také módní přehlídky, tentokrát designérů Zlatá padesátá, Pipipunk, Wasabinka, Fabrica, Barbora Fashion Design, La mode de Boheme, Bodline, Fraise, John & Paul a Krispol Store.

Čtěte také  Divadelní adaptace našich oblíbených knih

Pro nejmenší návštěvníky je přichystán dětský koutek s workshopy od Ponrepo dětem, jazykové školy Keytone, Pepe hraček, Testováno na dětech a nedělní divadelní představení od spolku Jabada. Hudební hvězdou doprovodného programu bude kapela Olats Otesoc v čele s herci Janem Cinou a Marií Doležalovou.

Devatenáct českých a slovenských designérů vytvořilo vytvořilo exkluzivně pro Dyzajn market limitovanou kolekci výrobků Limitovka. V Limitovce je celkem 150 designových kousků, ze kterých si vyberou dámy, pánové i děti. Většinu z nich tvoří móda a doplňky.

Na letní Limitovce se podílely značky Brida, Paul Brun, Vuchu, SKOBA, Fraise, Magaela, Urban legend, Krispol store, Atelier MATE, Barbora, Dřevěná dílna Báry Hubené, MiOl, Péťaholka, Kertag, Bodline, John & Paul, Page Underwear, Black Mountain a Studio Malíská.

O skvělé jídlo a pití se budou po celý víkend starat například Café Buddha, Angelato, Čokoládovna ČO-XO, Creperie na cestě, La Genovese (VinCaffé a Café Amper), MEETEA nebo Upekla.

Dyzajn market Léto se uskuteční již tradičně na piazzetě Národního divadla, 30. a 31. května 2015 od 10:00. Akce je zdarma, bezbariérová a dog-friendly.

IMG_0875 IMG_0889 IMG_0955 IMG_0963 IMG_0974 IMG_1045 IMG_1097 IMG_1150