blog

Ukažte nám vaše Letní čtení a vyhrajte! :-)

Zasoutěžte si o knižní výhry. Víme, že o prázdninách rádi čtete. Proto není nic jednoduššího, než nám vaše Letní čtení ukázat a jednoduše tak vyhrát.

kniznileto1

Vyfoťte knihu, kterou právě čtete, s viditelně umístěnou záložkou Martinus.cz a tuto fotografii sdílejte na Instagram či Twitter pod #LetniCteni #soutez a s označením @martinus_cz. Nebo fotku sdílejte na naši zeď na Facebooku. Pokud nedisponujete ani jednou sociální sítí, pošlete nám fotografii na e-mail soutez@martinus.cz s názvem předmětu e-mailu Letní soutěž.

Soutěž trvá od 4.7.2015 do 30.8.2015 a je rozdělena do 8 kol (1. kolo trvá od soboty 4.7. do neděle 12.7. Poté jsou kola shodná s kalendářními týdny.). Naše porota bude výherce vybírat každý týden a vyhlášení proběhne následující pondělí na našem Facebooku a Twitteru. Na konci měsíců července a srpna pak také na našem blogu. Výherci se mohou těšit na skvělé letní knižní ceny. Jeden autor může po dobu soutěže vyhrát pouze jednou. Každý účastník, který se do soutěže zapojí e-mailem, dostane malé překvapení a souhlasí s využitím své emailové adresy pro marketingové účely Martinus.cz. Organizátor soutěže je internetové knihkupectví Martinus.cz.

Těšíme se na vaše letní knižní fotografie! 🙂

Úplné znění pravidel najdete tady http://bit.ly/KnizniLetoPravidla

Čtěte také  Nové adaptace knih na streamovacích platformách