blog

#KnizniLeto za námi, #ViceCasuNaCteni před námi! :)

8.09. 2015

Zapojili jste se do naší letní soutěže? Celé prázdniny jsme se kochali vašimi knihomolskými chvilkami. Vítězové získali cool dárky, a my všichni inspiraci, kde hledat více času na čtení a jak si ho užít! 🙂

kniznileto

Osm týdnů jsme rozdávali Scrapbooky a poukazy na fotky od Vyvolej.to těm nejoriginálnějším fotkám, ukazujícím vaše letní čtení. Jestlipak mezi tou spoustou krásných létem provoněných záběrů byl i nějaký obrázek od vás?

Díky tomu množství červencových a srpnových momentek z pláží, zahrad, rozpálených ulic měst, chladivých čerstvě povlečených postelí a dalších krásných koutů někteří z vás dostali dárečky, s prázdnýma rukama ale neodchází nikdo. Jak to?

Naší podzimní misí je hledat, chytit a nepustit více času na čtení. A všechny tyhle fotky nabízejí spoustu tipů, jak na to. Někdo spojuje čtení s mazlením se s domácími zvířátky, někdo si nedovede třeba takové čekání na vlak bez knihy už ani představit, někdo zase při studiu nechává hlavu odpočinout v příběhu. Takže pod hashtagem #KnizniLeto teď na Instagramu (a zčásti i na Facebooku) najdete inspiraci, kam si ostatní berou knihy – možná, že tam najdete i místa, která by vás samotné nenapadla 😉

A pokud už všechny knihomolské triky se čtením u snídaně, na nádraží nebo o polední pauze znáte, mohou vám všechny ty krásné fotky sloužit k něčemu jinému – neméně skvělému. Ke vzpomínání na léto! Podzim, zima a jaro budou taky určitě krásné, ale pro milovníky léta nám tu jen tak mimochodem vznikla skvělá galerie.

Takže na brzkou shledanou, #KnizniLeto, teď nastupuje podzimní #ViceCasuNaCteni 🙂

Čtěte také  Česká vlna: Přijďte na parádní knihomolskou akci od Hostu