blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

20.03. 2016

Chystaná kniha Jonase Jonassona už má svou českou obálku, do kin vtrhla filmové verze románu Už je tady zas a my jsme pro vás natočili video o nejzajímavějších novinkách Velkého knižního čtvrtku. Krásné pondělí všem a jdeme na to!

jonasson

Začátkem června vydá nakladatelství Panteon třetí knihu Jonase Jonassona, tentokrát s názvem Zabiják Anders a jeho přátelé. Už teď vám můžeme prozradit, že humorem opět nešetřil!

jonasson

Román Už je tady zas vrazil do českých kin ve filmové podobě! A pokud jste ho ještě nečetli, máte možnost sáhnout po úplně čerstvém vydání, s obálkou, která se inspirovala filmovým ztvárněním.

Japonský prozaik Haruki Murakami vydá v českém překladu novou knihu. Nová sice není tak docela – v originále vyšla už v roce 1982, nicméně v češtině si ji budeme moci prvně přečíst až teď, a to díky překladu Tomáše Jurkoviče. Hon na ovci vychází v dubnu, objednat si budoucí bestseller můžete už teď! 🙂

Natočili jsme pro vás nové video! Zaměřili jsme se na nové kousky z Velkého knižního čtvrtku a vybrali 6 nejzajímavějších, kterým jsme se podívali blíže na zoubek. Video můžete zhlédnout TADY.

Milovníci krásných románů Jojo Moyes pozor! Vyjde její nová kniha, která ponese název Jedna plus jedna. Opět půjde o nádherný příběh plný lásky, máme se na co těšit!

Čtěte také  Milan Kundera a jeho nezapomenutelný odkaz