blog

Knihomolský balíček je tu! Co obsahuje speciální limitka pro čtenáře a čtenářky?

Protože se chceme knihami, příběhy a knihomolstvím obklopovat jak jen to jenom jde, v našem knihkupectví jsme si vymysleli speciální martinusácký merch, který splňuje všechno, co od knihomolských věciček potřebujeme. A teď navíc přicházíme s jednou speciální předvánoční limitkou! Pojďte se jí mrknout na zoubek.

Martinusácký merch už možná znáte – na výběr je ze všelijakých věciček od knihotašek přes knihotrika až po obaly na mobil s knižní tématikou. Zkrátka a dobře, není toho málo! Protože víme, že nás tyhle martinusácké legrácky baví, rozhodli jsme se, že pro vás letos vymyslíme něco opravdu speciálního, limitku, která bude ultimátním vánočním dárkem pro každého knihomola či knihomolku ve vašem okolí.

Přivítejte tedy Knihomolský balíček! Tahle předvánoční limitka obsahuje hned několik věciček z našeho martinusáckého merche a je tedy perfektním dárkem pro čtenáře či čtenářky ve vašem okolí, kterým chcete udělat opravdu velkou radost. Vybrali jsme do něj ty nejnovější věcičky a bez otálení můžeme říct, že kdybychom všechno už dávno doma neměli, právě o Knihomolský balíček bychom dozajista letos psali Ježíškovi!

Pokud si u nás do Vánoc pořídíte Knihomolský balíček, máte jistotu, že věcičky, které obsahuje, nakoupíte za výrazně výhodnější cenu, než kdybyste je kupovali jednotlivě. Ale bacha – Knihomolský balíček je limitovaná záležitost, která už po Vánocích k mání nebude a být vámi, na nic bychom nečekali, protože jich není nekonečně mnoho, ale jen velmi omezené množství.

A teď už si pojďme povědět, co přesně ten náš Knihomolský balíček vlastně obsahuje. Najdete tu hned 5 martinusáckých věciček:

Knihovak

Martinusácký knihovak s nápisem Přináším dobrodružství, kamkoliv přijdu, jen naše velká radost. Má rozměry i funkce klasického gymbagu, ale popruhy unesou všecky příběhy, co se jen do knihovaku vejdou a je ze stoprocentní hrubé bavlny, takže už to chce víc než jen pár kapek, aby promokl a je na něj spoleh i v horším počasí. Věříme, že se stane věrným společníkem každého knihomola či knihomolky, kteří mají tenhle jednoduchý typ batůžku v oblibě.

Pexeso knižních hrdinů

Jednoznačně jedna z nejoblíbenějších knihomolských věciček, která je v našem knihkupectví k mání, je tohle speciální pexeso. Ideální bude pro knihomoly a knihomolky od 8 let, ale nepochybujeme, že se u něj dobře zabaví i dospěláci a menší děti zase budou se zájmem sledovat kontrastní obrázky (navíc je pexeso odolné i vůči zvědavým knihomolčatům). A jelikož knižní svět je neobyčejné místo, je netradiční i tohle pexeso, ve kterém hledáte knižní dvojice – ke každému knižnímu hrdinovi nebo hrdince musíte najít jeho či její charakteristický předmět. Vsadíme se tedy, že tohle pexeso rozpoutá i spoustu literárních debat!

Knihohrnek

V Knihomolském balíčku samozřejmě nemůže chybět jedna ze základních věcí každého knihomola a knihomolky – oblíbený hrnek na horký nápoj dle libosti. Vybrali jsme náš nejnovější hrneček s červenou barvou charakteristickou pro Martinus.cz a nápisem Dnes si zasloužím více času na čtení. Doufáme, že se i vy budete chtít vychutnat šálek svého oblíbeného nápoje z hrnku, který celému světu ukáže, že vaše srdce bije pro knihy.

Knihomolské Fusakle

Další věcička potěší všechny parádivé knihomoly a knihomolky – jde totiž o speciální ponožky, které jsme ukuli společně se slovenskou značkou Fusakle. Vznikly tedy v Banské Štiavnici s veškerou láskou a péčí, aby vám co nejdéle vydržely. Jelikož nás nohy nosí celý život, zaslouží si být oháknuté stejně frajersky jako zbytek těla, tak to nepodceňte a pořiďte si taky (aspoň) jedny!

Poukázka na nové knihy

Bez poukázky na knihy by to nebylo ono, protože právě knihy jsou tím, co knihomolové a knihomolky zbožňují nejvíc na světě. Proto jsme do balíčku zařadili i jednu z našich poukázek v obálce s naší speciální grafikou, ve které najdou kouzelnou kartičku s tajným kódem. Rovnou se tedy mohou pustit do nákupu své další vysněné knihy a není třeba si lámat hlavu s tím, jestli věnujete ten pravý příběh, který v knihovně ještě nemají.

Nenechte si tuhle limitku ujít a pořiďte si náš speciální Knihomolský balíček hned teď, ať už pro sebe nebo pro své nejbližší!

 

Čtěte také  Divadelní adaptace našich oblíbených knih

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora