blog

Vyhraj wishlist od Martinusu

Pozor pozor, máme tady martinusáckou soutěž! Jedno z knihomolsky nejkrásnějších období je tady – venku je sychravo, vychází spousty knižních novinek a pomalu a jistě se blíží vánoční svátky, které poznáme hlavně díky vymýšlení knižního seznamu přání pro Ježíška.

Teď vás ale za takový seznam můžeme potěšit i my! Stačí si ve svém čtenářském profilu vytvořit wishlist mezi 16. říjnem 2023 a 5. listopadem 2023 a zapojíte se do soutěže o knihy z vašeho wishlistu!

Knižní wishlist je seznam vašich knižních přání – ať už novinek, které by vás nejvíce potěšily letos pod stromečkem, nepřečtené klasiky, které jste na střední škole nestihli přečíst, nebo i speciální edice, které dlouho odkládáte kvůli vyšší cenovce. Odkaz na něj také můžete poslat svým blízkým a ulehčit jim tak výběr toho nejlepšího knižního dárku podle vašich preferencí!  

K vytvoření wishlistu vám stačí přihlásit se do svého martinusáckého účtu, navštívit sekci Wishlist a popustit uzdu své tvořivosti. Wishlistů si můžete tvořit libovolné množství, na každé Vánoce/narozeniny/svátek/hezčí den jiný. Do wishlistu knížky přidáte kliknutím na srdíčko na příslušné stránce na našem webu. Můžete se jím také pochlubit na sociálních sítích a inspirovat tak další knihomoly a knihomolky! 

Každý týden vylosujeme jednoho výherce nebo jednu výherkyni, který*á si za celou dobu trvání soutěže vytvořil*a svůj seznam přání a doplní tak svou knihovnu o skvělé kousky.

Limit výhry je 5000 Kč. Více informací naleznete zde na našich stránkách

Držíme palce! 😊

Čtěte také  Požádali jsme umělou inteligenci o přepsání úvodů slavných děl. Jak to dopadlo?

Lucie Hartmannová

Lucie je martinusácká knihoholka. Ač ráda cestuje a fotí, nejčastěji ji najdete doma schoulenou nad queer nebo feministickou fikcí i nefikcí nebo velkými společenskými romány.

Příspěvky autora