blog

Chystáme se na MEXPO, pojďte také!

27.09. 2012

Po úspěšném prvním ročníku, který přinesl řadu pozitivních ohlasů, se ve dnech 5. až 6. října uskuteční druhý ročník konference MEXPO v Kongres Hotelu Senec na Slovensku. Pro více než 400 účastníků je během dvou dnů připravena série odborných přednášek, panelových diskusí na témata z oblasti médií (Facebook, Twitter jako nástroje marketingu, netradiční formy marketingu, case studies atd.) A managementu (osobní rozvoj, time management, metody řízení času – GTD, ZTD, atd..), množství soutěží, atrakcí, večerní párty a mnoho dalšího.

Koho uvidíte

Jednotlivé přednášky budou probíhat paralelně ve dvou sálech a celkově vystoupí na konferenci až 34 předních slovenských a českých odborníků z daných oblastí. Mezi spíkrami nebudou chybět zástupci úspěšných agentur, jako např. Michal Pastier z nejoceňovanější slovenské agentury Zaraguza Digital, Judita Víghová z online agentury MUW; Digital, Dušan Murčo z Martinus.cz, Lukáš Maixner ze světově největšího portálu se zaměřením na statistiky sociálních médií Socialbakers, Michal Truban zakladatel WebSupportu, který provozuje největší počet web stránek na Slovensku, Jakub Pok lektor a zakladatel Školy paměti a mnozí další.

Co se dozvíte

Cílem konference je přinést nejnovější poznatky a trendy, jakož i ucelený pohled na téma dvou fenoménů dnešní doby – média a management, které spolu úzce souvisejí a dotýkají se každého z nás. Každá firma v dnešní době řeší otázku, zda využívat aktivně média a sociální sítě (Facebook, Twitter, Google+) pro propagaci značky nebo komunikaci se zákazníky a pod. Jakou strategii zvolit, na koho směřovat kampaň, jak monitorovat výsledky kampaně nebo jakou marketingovou společnost oslovit a kdy. To je jen část otázek, o nichž se bude vyprávět v sále Média.

Chcete být u toho? Aktivujte si slevu až do výše 25% (pro studenty je připravena až 60% sleva na vstupném) na www.mexpo.sk.

Na druhé straně každý prožívá stres z množství úkolů a projektů, které je třeba vyřešit v požadovaném termínu. Jsme vyrušováni sociálními sítěmi, které nás “okrádají” o čas a snižují tak produktivitu práce. Nestíháme plnit úkoly, v mailové schránce nám přibývá množství nevyřízené pošty a ve volných chvílích přemýšlíme nad tím, zda jsme na něco nezapomněli. Jak být úspěšný, jakým způsobem manažovat projekty, tým a sebe samého tak, aby byly dodrženy termíny a zůstal čas na rodinu, záliby a abychom byli šťastní? Právě těmto tématům se budou věnovat řečníci v sále Management.

Čtěte také  Divadelní adaptace našich oblíbených knih

Doprovodný program

Kromě přednášejících bude moci na MEXPO v rámci formátu “mikropřednášky” vystoupit a zaujmout se svým příspěvkem kdokoliv z účastníků konference a podělit se tak, o své know-how, zkušenosti nebo právě získané dojmy s ostatními návštěvníky konference. Bohatý je i doprovodný program, jehož součástí bude i mindball. Představte si hru, ve které se spoluhráčem soutěžíte o kontrolu nad kuličkou použitím pouze vaší síly mysli. Během MEXPO se uskuteční soutěž – turnaj v mindballe, v rámci kterého můžete všem ukázat, že právě vaše mysl je tou nejsilnější.

Po náročném prvním dni na účastníky čeká na after párty s dobrým jídlem a pitím. Připravený bude bohatý výběr jídel, různých druhů vín a na své si přijdou i milovníci piva. Ideální prostor a příležitost k networking. Součástí párty bude i ukázka bodypaitingu – odnož výtvarného umění používající k malbám většinou ženské tělo.

Během obou dnů bude připraveno dopolední občerstvení plné sushi, wasabi a dalších chuťovek. Navíc sushi mistr připraví jednotlivé sushi podle přání účastníků a před jejich očima. Půjde o vizuální i chuťový zážitek. Samozřejmostí jsou obědy stylem švédských stolů.

Chcete být u toho? Aktivujte si slevu až do výše 25% (pro studenty je připravena až 60% sleva na vstupném) na www.mexpo.sk.

Bližší informace o konferenci naleznete na:
Web: www.mexpo.sk
Facebook: www.facebook.com / mexposk
Twitter: www.twitter.com / mexposk