blog

64 knih z Knižní šifry je odhaleno

Taky jste v průběhu března nemohli usnout a pořád zkoumali, které knihy se nacházejí v obrazu? Nebyli jste sami 🙂 Tisíce a tisíce knihomolů strávili nekonečné hodiny hraním Knižní šifry, společně zadali téměř 3 400 000 pokusů o uhádnutí. :-O Které knihy nakonec byly v obrazu ukryty?

Mnohým z nás všech Knižní šifra určitě vzala hodiny práce a studia, ale na druhou stranu jsme si s ní užili spoustu zábavy, oprášili své znalosti literatury nejen ze střední školy a napsali si nové tituly na svůj čtenářský to-do list. Na obrazu bylo skryto mnoho literárních žánrů z různých koutů světa, ale největším oříškem byly překvapivě ty slovenské. Ovšem díky pečlivému hledání, ale taky hromadnému vyměňování nápověd a konzultací na fórech jste na obraz vyzráli a nejen slovenské tituly tak pro vás byly hračkou. 🙂

Šťastným 777. hráčem, který uhodl min. 32 knih, se stal ver…y@gmail.com. Za celý tým Martinus.cz ti GRATULUJEME! 🙂 Ve své e-mailové schránce hledej naši zprávu.

Všem soutěžícím děkujeme za účast a klaníme se odhodlaným hráčům, kteří se nevzdali a šifru i po prvních nezdařených názvech knih zdárně dokončili. Vaše neutuchající touha dostat se do Klubu 64 byla obdivuhodná, a tak pro všechny jeho členy chystáme malé překvapení. 😉

Na závěr pro vás máme kompletní seznam knih skrytých v obraze přesně tak, jak jej členové Klubu 64 vidí na svých účtech. Těšíme se na další společné akce a přejeme vám pohodové jarní čtení!

64 knih z Knižné šifry

Čtěte také  Proč bychom měli číst queer literaturu po celý rok