blog

Rozběhněte se s námi a vyhrajte 5x náramek Nike+ Sportband

17.07. 2012

Když se řekne knihomol, představí si většina lidí líné brýlaté intelektuály, kteří leží doma na gauči a čtou si. My samozřejmě víme, že to tak vůbec není! 🙂 Mnoho spisovatelů a čtenářů by si bez sportu nedovedlo představit žít. My tento týden budeme běhat! 🙂 A nejen to – pět z vás může každý den vyhrát NIKE+ Sportband  v ceně 1590,- Kč! 

PROČ BUDEME TENTO TÝDEN BĚHAT?

No protože je to zdravé. 🙂 A také proto, že si zavzpomínáme na LOH v Helsinkách, které byly zahájeny 19. července 1952. Právě na těch vyhrál československý atlet Emil Zátopek co se jen dalo. Tento čtyřnásobný olympijský vítěz ve vytrvalostním běhu byl prvním člověkem na světě, který uběhl trať 10 kilometrů pod 29 minut a trať 20 kilometrů pod jednu hodinu. Celkem vytvořil třináct světových rekordů. Myslíme si, že tento týden je na co vzpomínat a co oslavovat.

Tento týden je také poslední šance přihlásit se na NIKE závod na 10 kilometrů WE RUN PRAGUE.

Nejznámější knihy o běhání najdete ve speciální slevě 15 %. Čekají na vás například mezinárodní bestsellery Zrozeni k běhu či O čem mluvím, když mluvím o běhání.

 

 

VŠECHNY KNIHY VE SLEVĚ NAJDETE ZDE.

 

 

 

 

JAK VYHRÁT NÁRAMEK NIKE?

NIKE+ Sportband je vlastně takový běžecký trenér na zápěstí. Stačí stisknout tlačítko a vyběhnout. Čistě tvarovaný, aerodynamický a elegantní náramek okamžitě zpřístupňuje běžci dynamické statistické údaje – jako je tempo, kilometry, uplynulý čas a spálené kalorie. Údaje o běhu se ukládají a zobrazují v odepínací paměti USB, která získává data ze čipu schovaného v běžecké botě. Pokud nemáte speciální běžecké boty, nezoufejte. K výhře od nás dostanete také 30% slevu do NIKE obchodu na nové boty. 🙂

Čtěte také  Požádali jsme umělou inteligenci o přepsání úvodů slavných děl. Jak to dopadlo?

Takže jak na to?

NAPIŠTE NÁM, NA KTERÉ OLYMPIÁDĚ BĚŽEL EMIL ZÁTOPEK POPRVÉ V ŽIVOTĚ MARATON A VYHRAJTE SVŮJ NÁRAMEK. (Nápovědu najdete zde.:-))

Každý den ode dneška do následujícího úterý vybereme z emailů došlých na naši adresu soutez(zavinac)martinus.cz jednu odpověď a jejího pisatele odměníme skvělým NIKE+ Sportbandem, který Vám usnadní vaše běžecké tréninky.

Těšíme se na vaše odpovědi a přejeme do tohoto týdne mnoho přečtených stran a uběhnutých kilometrů. 🙂

 

 

Běháte rádi? Přihlašte se do závodu na 10 kilometrů WE RUN PRAGUE.

Odesláním emailu do soutěže Martinus.cz souhlasíte s využitím Vaší emailové adresy pro marketingové účely.

 

 

 

VÝHERCI SOUTĚŽE (A BUDOUCÍ SKVĚLÍ BĚŽCI) JSOU:

18.7. Roman Vomáčka

19.7. Michal Turna

20.7. Irena Lauermanová

Víkend 21. + 22.7. Adam Dvorník

23.7. Katka Šaršonová

 

Správná odpověď byla, že Zátopek zaběhl poprvé maraton v roce 1952 na LOH Helsinky.

Všem výhercům gratulujeme! Své náramky můžete očekávat během následujícího týdne!