blog

E-knihy na Martinus.cz už i ve formátu MOBI (Kindle)

13.12. 2012

 

Milí Martinusáci,
ani v předvánočním období nezahálíme a máme tu samé dobré zprávy nejen pro majitele čtečky Kindle. Nejenže jsou téměř všechny elektronické knihy chráněné sociálním DRM dostupné už i ve formátu MOBI, který je určen přímo pro tuto čtečku, ale navíc si můžete zakoupené e-knihy nechat poslat přímo do čtečky Kindle! Že se vám nechce prokousávat stovkami e-knih při hledání vašeho preferovaného formátu? Nyní je už můžete filtrovat i podle formátů!

Vaší čtečce Kindle chutná naše MOBI
Trh elektronických knih je na Slovensku stále ještě v plenkách, ale děláme všechno proto, abychom ho z nich co nejrychleji dostali. A tak jsme po formátech EPUB a PDF přidali i formát MOBI, který je přímo určen pro čtečky Kindle. Jejím majitelem tak odpadá nutnost konverze e-knih chráněných sociálním DRM do tohoto formátu a mohou si je pohodlně stahovat ve formátu, kterému jejich čtečka Kindle rozumí.
Nechte si poslat e-knihy přímo do vašeho Kindle
Navíc, v této chvíli si už můžete nechat poslat e-knihy přímo do vaší čtečky Kindle. Stačí, když si povolíte posílání e-mailů z Martinus.cz ve vašem Kindle účtu. Přímo ve vaší e-knihovně na Martinus.cz už stačí při titulech, které jsou dostupné ve formátu MOBI, kliknout na “poslat knihu do Kindle”, zadat váš Kindle e-mail a je to! Po připojení Kindle na internet se vám e-kniha automaticky stáhne do čtečky. Jednodušší už snad ani nejde!

Vybírejte si jen z formátů, o které máte zájem
V naší nabídce jsou již stovky e-knih v různých formátech. Najdete zde knihy chráněné Adobe DRM, které si na rozdíl od jiných čteček na Kindle nepřečtete, ale i ty, které jsou chráněny sociálním DRM. Proto jsme pro vás připravili filtr, kterým snadno a rychle vyfiltrujete e-knihy ve formátech, které preferujete.Ať už je to je EPUB (Adobe DRM), MOBI nebo PDF, stačí si zaškrtnout formáty, které se vám mají zobrazovat a hledání té pravé e-knihy pro vás se výrazně usnadní. Filtr najdete v záhlaví každého seznamu e-knih, který si necháte zobrazit.
Věříme, že vás tyto novinky potěšily a teď už vám nic nebrání v tom, abyste si vychutnali stovky zajímavých e-knih ve vaší oblíbené čtečce.

Čtěte také  Reese's Book Club: Studnice skvělých knižních tipů

Přejeme příjemné čtení!
PS: Ještě více informací o e-knihách ve formátu MOBI určeném pro čtečku Kindle naleznete na stránce Martinus.cz / Kindle