blog

Hledáme do týmu dalšího milovníka knih

Jsme internetové knihkupectví Martinus.cz, menší bratr největšího slovenského knihkupectví Martinus.sk, a rádi bychom přibrali do svého týmu (dalšího) skvělého člověka! 🙂 Zrovna teď potřebujeme Agenta splněných přání.

Agent splněných přání

  • máš na starosti kompletní komunikaci se zákazníky, odpovídáš na jejich dotazy buď e-maily, nebo telefonicky, vybavuješ objednávky, faktury, snažíš se pro přání zákazníků udělat maximum
  • jsi pravá ruka marketingového týmu, pomáháš se zařizováním praktických věcí a podílíš se na rozvoji offline i online marketingových aktivit
  • máš pod dohledem projekt Knihoběžník, reaguješ a odpovídáš na dotazy knihoběžníků, ať už na sociálních sítích, nebo v e-mailech
  • podílíš se spolu s produktovým manažerem na skvělém chodu e-shopu. 🙂
  • pracuješ v naší pražské kanceláři

Tohle všechno zvládneš? Ccc! Co zvládneš! Tebe to bude ještě k tomu neskutečně bavit?

Skvělé! Tak si přečti následující body, jestli je tahle práce opravdu pro Tebe:

 

4 easy steps k tvému novému místu v Martinus.cz

  1. Miluješ knihy. Prostě si nemůžeš pomoct. Čteš na cestě z práce, do práce, ze školy, do obchodu, před spaním… zkraťme to. Čtení Tě prostě dost baví. Přijde-li k Tobě kamarád s otázkou, kterou knihu má koupit přítelkyni k narozeninám, hravě z rukávu vysypeš jména alespoň 10 skvělých knih, které jí podlomí kolena. Máš prostě přehled a zároveň taky víš, že Kafka se ani teoreticky nemohl potkat s Coelhem.
  2. Oceňuješ skvělý zákaznický servis. Vybíráš si kavárny a obchody podle toho, jak se k Tobě chová obsluha, a to i přesto, že tam mají o malinko horší kafe nebo menší nabídku. Neochotné kyselé obličeje Tě už nikdy neuvidí! Víš, že vše jde vyřešit s úsměvem a pochopením, rád lidem pomáháš a to, že odchází s nadšeným pocitem WOW!, miluješ víc než …… sůl.
  3. Češtinu zvládáš levou zadní. Na základní škole od Tebe všichni opisovali a na střední se Tě ptali, kde jsou sakra ty čárky! (Ne. Nechtěli vedle Tebe sedět, protože ses jim líbil. Promiň.) V češtině jsi prostě byl (a stále jsi) machr.
  4. Kamarádi si na Tobě cení vstřícnosti, empatie a optimismu. Ví, že se na Tebe mohou spolehnout v dobrém i ve zlém. Rád šíříš pozitivní náladu a obklopuješ se lidmi, kteří jsou stejně naladěni. Ceníš si lidskosti, pokory a porozumění a víš, že je to důležitější, než značka Tvého auta nebo diplom z vysoké školy.
Čtěte také  Celeste Ng: Temnota a naděje jsou pro mě strany téže mince

 

Jednoduché? Chceme Tě do Martinus.cz!

Pošli CV a motivační dopis do 15. 2. na e-mail chcijob zavináč martinus.cz! 🙂