blog

Knihy do vlaku pro každého: Cestujte s Pendolinem a našimi knížkami

11.04. 2013

Cestujete často vlakem a nezbylo Vám v batohu místo na knihu? Nevadí. Pokud si pro přepravu vyberete SC Pendolino, postaráme se o Vaši četbu my! 🙂 Každý měsíc totiž dodáváme do palubního portálu Pendolina nové ukázky e-knih a dvě plné e-knihy, aby Vám cesta utíkala co nejrychleji.

Klid na čtení

Cestování vlakem a čtení dobrých knih prostě patří k sobě. Ne náhodou jsou hromadné dopravní prostředky jedním z nejčastějších míst pro čtení. Sednout si k oknu, otevřít si svou oblíbenou knihu, a vědět, že příštích několik hodin máte čas na čtení. Není lepší pocit!

V palubním portálu Pendolina najdete rozsáhlé ukázky z nejnovějších e-knih v naší nabídce a vždy dvě plné e-knížky. Pokud Vám ukázky nebudou stačit a budete si chtít knihu přečíst celou, můžete si ji zakoupit se slevou 10 % v požadovaném formátu. Číst knihy můžete na jakémkoliv zařízení, které máte zrovna u sebe – laptopu, tabletu či mobilním telefonu. 

Vždyť tady není signál…

Knihy jsou pro vás k dispozici přímo v palubním portálu vlaku, není potřeba je nijak stahovat – a tak je budete mít pohodlně k dispozici, i když vlak zrovna bude mimo místa pokrytá mobilním signálem nebo bude v tunelu.

Každý měsíc Vám tedy dodáme to nejčerstvější čtení, které Vás bude doprovázet na každém železničním kilometru. 🙂

Palubní portál vyvíjí pro České dráhy společnost WDFdigitální agentura, která svým klientům pomáhá v kreativních a funkčních konceptech, online strategii, a taky kvalitním designu.

Už jste s námi jeli?

Vyzkoušeli jste už e-knihy v Pendolinu? Jak se vám četlo? Dejte nám zpětnou vazbu! 🙂

Šťastnou cestu a mnoho klidu na čtení.

 

Čtěte také  5 zajímavostí, které jste o Kafkovi možná nevěděli