blog

Únorová záložka: Miluju Tě, ale Harrymu Potterovi nemusím prát trenky

5.02. 2014

Knihomolové to mají v únoru jasné. Zatímco jen mizivé procento z nich zaznamenalo, že je v únoru Valentýn, téměř všichni už se od Vánoc těší na naši únorovou záložku. 🙂 Abychom to tomu Valentýnu trochu usnadnili, je záložkové téma tohoto měsíce celkem jasné. 🙂  Láska knihomolů je totiž dost komplikovaná.

Rozhodně byste neměli váhat! Záložky jsou limitované. 🙂 A co že jsou to záložky Ze života knihomolů? Každý měsíc na ni jeden z předních českých grafiků zobrazí jeden velký knihomolský problém. Díky tomu každý měsíc přibude jedna záložka, kterou dostanete automaticky přiloženou do své objednávky.

Tento měsíc se do problému milování svých knižních hrdinů pustila Dana Svobodová, známá především v online světě jako Myokard.

 

Dana Svobodová je grafická designérka a ilustrátorka žijící v Praze. Přes sedm let se zabývá vizuální komunikací. Dříve pracovala v několika reklamních agenturách, nyní je na volné noze a spolupracuje s několika různými klienty. Její bohaté portfolio najdete na jejím webu. Píše blog Myokard.cz, který o sobě říká: Myokard (srdeční svalovina) je typ svaloviny, jež umožňuje pravidelné stahy srdce. Stavy a vztahy. Koloběh, kolotoč, horská dráha. Kardiogram citů s lehkou arytmií a ironií, otištěný na papíře. Tepe ve mně i v tobě, ale bez duše je jenom kusem masa.

 

 

Zvládnete-li nasbírat všechny limitované záložky, dostanete od nás krásné knihomolské tričko! Jak je získáte? Více informací najdete zde.

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Čtěte také  Kvíz: Jaká jsi postava z Harryho Pottera?