blog

Spouštíme partnerský program: Doporučte knížky a nechte si za to zaplatit!

1.10. 2014


Máte své webové stránky? Blogujete? Doporučte svým návštěvníkům knihy, které máte rádi! Proč? Protože my vás za to odměníme! 🙂Vážíme si toho, že lidem kolem sebe doporučujete knihy. Ještě větší radost máme, pokud je odkážete přímo na Martinus.cz. Konečně jsme spustili partnerský systém, díky kterému vaše knihomolství můžeme odměnit i finančně. 🙂

Jak to funguje?

1. Zaregistrujte se na http://partner.martinus.cz a staňte se naším partnerem. Partnerem se může stát úplně každý, kdo má webovou stránku.

2. Vyberte si, jak chcete knihy doporučovat. Připravili jsme pro vás bannery, které mohou odkazovat na konkrétní knihu, nebo takové, které povedou obecně na Martinus.cz. Vytvořit pro vás umíme také link, který můžete využít, když budete doporučovat knihu textovým odkazem.

3. Provizi až do výše 7 % získáte za každého zákazníka, který klikne na reklamní odkaz či banner na vaší stránce a nakoupí v našem online knihkupectví.

Je to jednoduché jako facka. 🙂 Doporučíte knihu a pokud si ji někdo díky vašemu doporučení objedná, procenta z ceny knížky jdou na váš účet. 🙂 Zaujal váš náš partnerský program?

 

CHCI VĚDĚT VÍC

Čtěte také  Nová březnová hra je tady! Vydejte se na Knižní putování