blog

Holky z A Cup Of Style: V diáři najdete vše, co jsme si představovaly v diáři našich snů

4.10. 2016

Připravili jsme si pro vás rozhovor s Lucií a Nicole z blogu A Cup Of Style. Holkám právě vyšel Motivační diář pro rok 2017, který si exkluzivně můžete objednat právě u nás 😉 Co Lucku a Nicole motivuje, prokrastinují někdy a jaké vychytávky má jejich diář? Čtěte! 🙂

Jak jste si užily léto? Na co budete nejvíc vzpomínat?

Léto bylo pro nás relaxační. Dokončovaly jsme práci na našem nově vycházejícím diáři a cestovaly po České republice, festivalech a tak podobně. Pak až během září jsme obě vycestovaly na pořádnou dovolenou – Lucka na Mallorku a Nicole do Norska, což jsou pro nás i ty nejsilnější zážitky.

Jaké knihy jste četly přes léto? Která vás zaujala nejvíce?

Lucku nejvíce zaujala knížka Dívka ve vlaku a pro Nicole byla nejzajímavější knížkou sbírka prvních dvou novel od Huraki Murakamiho.

Stíháte psát blog, točit videa, cestovat po celém světě, studovat a každou chvíli jste na nějaké akci. Jak vůbec vlastně tohle všechno dokážete zvládat a navíc stále s úsměvem?

Máme takhle nabitý program rády. Každý den je jiný a vzrušující. Zvládáme to především díky tomu, že hodně plánujeme. Snažíme se si dělat krátkodobé plány, i plány do delší budoucnosti tak, abychom věděli jak si čas rozvhrnout, aby nám nic neuteklo.

Co myslíte, že hraje největší roli, pokud si chcete umět dobře zorganizovat svůj čas? Máte nějaké pomůcky, které vám pomáhají při time managementu?

Rozhodně v tom velikou roli hraje příprava. Všechno co nás čeká si hnedka zapíšeme do diáře, v něm si různé oblasti barevně odlišujeme a zvykly jsme si na to, si každý večer diář zkontrolovat. Tak jsme na všechno dobře připravené.

Právě vychází váš diář pro rok 2017. V čem se liší od jiných diářů, jaká je jeho největší přednost?

Do diáře jsme se snažily obsáhnout všechno, co bychom si představovaly v diáři našich snů. Aby byl praktický pro denní používání, obsahuje nejrůznější druhy plánovačů, gumičku i kapsičku na dokumenty. Je v něm spousta prostoru na poznámky, protože chceme každé uživatelce diáře dát dostatek místa pro její vlastní myšlenky. My ji do života mluvíme vždy na začátku každého měsíce, kde se vždy nachází téma měsíce o kterém píšeme a snažíme se dohnat uživatelky diáře k zamyšlení nad svým životem. Na konci měsíce potom mohou svůj měsíc zhodnotit a třeba se z něj poučit.

Na jaké texty od vás se můžeme v diáři těšit?

V diáři obsáhneme nejrůznější témata od toho, jak v lednu vykročit správnou nohou, v březnu být sama se sebou spokojenější, až k tomu, abyste se v červnu naučila efektivně učit a v říjnu překonala trému.

Kdo nebo co je vaší největší motivací v letošním roce?

Hodně nás motivují naši čtenáři a sledovatelé, které baví naše tvorba, posouvá je kupředu a píší nám to například v e-mailech. Je to ta nejkrásnější odměna a veliká motivace v tom pokračovat.

Zvládáte vždycky všechno včas a podle vašich představ, nebo taky občas prokrastinujete? A jak proti prokrastinaci bojujete?

Snažíme se si spíš pravidelně najít čas na to odpočívat. Třeba si každý večer číst nebo si dojít na kávu s kamarádkami či třeba do kina. Vypnout, pobavit se a pak veškeré povinnosti jdou mnohem lépe.

Jaké jsou vaše čtecí plány na podzim?

Nicole by si po Lucčině doporučení ráda přečetla právě Dívku ve vlaku, a až Lucka za chvilku dočte nového Harryho Pottera, pustí se asi do něj. Lucka se s návratem do školního semestru chce vhrnout na nějaké nové knížky o motivaci a o podnikání.

acos_banner
Čtěte také  Petra Dvořáková: Když píšu, jsem každou postavou, za kterou mluvím