blog

Česká vlna: Přijďte na parádní knihomolskou akci od Hostu

Koncerty a filmy v kině a food festy jsou super, jakmile se ale chystá nějaká knihomolská sešlost, jsme tam zaručeně první! To bude případ i literárního festivalu Česká vlna, kterou si pro své čtenáře a čtenářky přichystalo nakladatelství Host. Zapište si tedy do diářů datum 25. listopadu 2023 a přijďte si užít nabitý den plný skvělého knihomolského programu!

Máme velkou radost z toho, že jsme se stali oficiálním partnerem tohoto festivalu, který proběhne 25. 11. v Kasárnech Karlín v Praze. Moc rádi podporujeme akce, které naše knihomolské duše vezmou čas od času od stránek knih ven mezi další knihomoly a knihomolky – vždycky nás to obohatí zrovna tak, jako dočtení nové knihy.

Nakladatelství Host je v našem českém literárním rybníčku známé a milované mimo jiné díky skvělým českým autorům a autorkám, jejichž knihy vydávají – určitě vám nemusíme představovat knihy Aleny Mornštajnové, Petry Dvořákové, Radky Denemarkové, Petry Soukupové, Kateřiny Tučkové, Aleše Palána, Pavla Bareše a spousty dalších.

Abyste věděli, na co se můžete těšit, určitě mrkněte na kompletní program, který si pro nás nakladatelství Host přichystalo. My se moc těšíme například na debatu s názvem Jak ti je? s Petrou Dvořákovou a Jakubem Stanjurou, jejichž knihy máme ve velké oblibě a Srpny Jakuba Stanjury jsme dokonce měli ve čtenářském klubu Martinus. Skvělé téma – úspěch českého autorstva v zahraničí – bude rozebírat Bianca Bellová a Radka Denemarková a téma feminismu nám přiblíží Lenka Kapsová a Silvie Lauder. Nenecháme si ujít ani básnickou debatu například s Ondře­jem Lipá­rem, Rad­kem Malým, Rad­kem Ště­pán­kem a dalšími! Program je skutečně nabušený rozličnými tématy, kde si jistojistě vybere každý.

Host s sebou chystá i prodej knih se speciální slevou 25 % – pokud byste akce chtěli využít, nebo jen sbíráte tipy na skvělé čtení, my můžeme dát ruku do ohně například za knihy Srpny, Vrány, Hana, Nikdo není sám, V pasti pohlaví nebo Bílá Voda. Počet vstupenek je omezen, proto ulovte tu svou co nejdříve! Při koupi na místě je také o malinko dražší. Těšíme se na vás! 

Čtěte také  Nová březnová hra je tady! Vydejte se na Knižní putování

Lucie Hartmannová

Lucie je martinusácká knihoholka. Ač ráda cestuje a fotí, nejčastěji ji najdete doma schoulenou nad queer nebo feministickou fikcí i nefikcí nebo velkými společenskými romány.

Příspěvky autora