blog

5 knižních zpráv, které by vám neměly uniknout

10.08. 2015

Román Zulu čeká filmová podoba s Orlandem Bloomem v hlavní roli, Youtuberka Zoella chystá další knihu, která vyjde i česky a poslední knihu E L James Grey už se chystá v českém překladu. Pojďte se s námi podívat na nejzásadnější knižní zprávy minulého týdne.

zoella

 

1. Zoe Sugg alias Youtuberka Zoella, která v loňském roce pokořila rekord v počtu prodaných výtisků své první knihy Girl Online se řítí s dalším knižním kouskem. Už 1. února se čtenáři mohou těšit na novinku Girl Online On Tour.

2. Grey, poslední z dosavadních knih E L James už se chystá do češtiny. Českého překladu erotického románu, který je psán z pohledu ústředního mužského hrdiny, se dočkáme v únoru příštího roku.

3. David Lagercrant v září zamíří do Prahy, aby i u nás uvedl svůj román Dívka v pavoučí síti, který bude čtvrtým dílem série Stiega Larssona Milénium.

4. Líbil se vám román Zulu, vydaný nakladatelstvím Host? Pak pro vás máme dobrou zprávu – chystá se jeho filmová podoba a hlavní role se zhostil hollywoodem milovaný Orlando Bloom.

5. A nakonec jedna perlička. Láďa Hruška se vrací na knižní scénu. Ano, opět s kuchařkou. Ponese název Láďa Hruška se vrací, můžete se na ni těšit na začátku září.

Čtěte také  Petra Dvořáková: Když píšu, jsem každou postavou, za kterou mluvím