blog

BOOK’S CALLING Club uvádí Barbaru Nesvadbovou

5.04. 2017

Po setkání s Tomášem Grombířem a Markem Šindelkou, čerstvým držitelem druhé ceny Magnesia Litera, je čas na třetí setkání Book’s Calling Clubu. Tentokrát se potkáme nad knihou Barbary Nesvadbové Laskonky a pobavíme se s autorkou nejen o nejnovějším kousku, ale i o její tvorbě obecně. Přijďte 🙂

Processed with VSCO with a6 preset

Jakub alias Book’s Calling pořádá třetí setkání opravdového a offline knižního klubu! První setkání s Tomášem Grombířem a druhé s Markem Šindelkou se dle ohlasů účastnic a účastníků vydařily, proto se těšíme na další. Prodiskutujeme na něm nejen nejnovější knihu Barbary Nesvadbové, ale také se pobavíme i o její celkové tvorbě. Přijďte nebo sledujte náš blog, Martinus totiž Book’s Calling Club podporuje.

První setkání čtenářského klubu proběhlo 13. února nad prvotinou Tomáše Grombíře Jedničky a nuly. Druhé se uskutečnilo 20. března, kdy jsme probrali Únavu materiálu Marka Šindelky. Více o tom, jak Book’s Calling Club vznikl a jak funguje najdete v úvodním článku, a o tom, jaké bylo první a druhé setkání, se dozvíte v reportech s fotkami zde a zde.

Třetí setkání, poprvé s ženskou autorkou, se blíží. Opět půjde o večer se spisovatelkou, její knihou a čtenáři a čtenářkami, jež knihu četli a chtějí se o ní bavit. Report se zajímavostmi o autorce, knize i názory na ni najdete opět zde na blogu a zčásti také na našich InstaStories. Tak čtěte, a přijďte – jak se přihlásit se dozvíte v události na Facebooku.

Třetí setkání: Barbara Nesvadbová a její Laskonky

Třetí setkání čtenářského klubu proběhne v sobotu 22. dubna v pražské kavárně TRICAFE. Poprvé se book club uskuteční o víkendu, aby mohli přijet i mimopražští čtenáři.

Pozvání přijala spisovatelka Barbara Nesvadbová, se kterou budeme diskutovat o její nejnovější knize Laskonky.

„Proč si neustále obouváme boty, které přece vždycky tlačily… Může existovat nevěra, která nezraňuje? Opravdu lze mít sex bez závazků? A kdy přijde po střídavé péči i střídavá povinnost a role rodičů se konečně vyrovnají? Povídky o nešťastné zamilovanosti a šťastných flirtech. Láskonky jako Laskonky. Krátké texty pro dlouhé večery napsala Barbara Nesvadbová, doprovázené jsou tvorbou Pasty Onera.“

Poslechněte si něco o knize a ukázku v podání samotné autorky: