blog

Osvědčené tipy na knižní dárky na poslední chvíli

Ne každý je plánovací typ jako Hermiona, někomu zkrátka vyhovuje spíš styl Rona Weasleyho a to vůbec nevadí, protože i pro ty z vás, co preferují nákupy vánočních dárků na poslední chvíli, tu máme spolehlivé řešení a tipy na báječné dárky, které obdarované rozhodně potěší. Pojďte se na ně s námi mrknout!

Naši skřítci ve skladu dělají samozřejmě vše, co je v jejich silách, aby vám knižní dárky doručili včas pod stromeček i teď, ale jelikož to není jen na nás, ale balíčky jsou také v rukou dopravců, kteří toho mají těsně před Štědrým dnem opravdu hodně, nemůžeme vám už bohužel slíbit, že vaše knihy doputují pod stromeček včas, pokud je objednáte teď. 

Naštěstí je tu ale pořád naše knihkupectví v Brně v OC Velký Špalíček, které je k dispozici až do 23. prosince do 21:00 a můžeme vám slíbit, že pokud uskutečníte své vánoční nákupy tam, bude to stát za to! Nejenže si užijete knihomolskou vánoční atmosféru našeho martinusáckého knihkupectví, ale taky si po nákupech v klidu dopřejete šálek lahodné kávy a k tomu koláč z naší knihkavárny. A to už vůbec nemluvíme o tom, že všichni knihkupci a knihkupkyně jsou samozřejmě připraveni vám kdykoliv podat pomocnou ruku a s radostí vám pomohou vybrat to pravé ořechové pro všechny vaše blízké. Na Štědrý den i na následující dva státní svátky ale knihkupectví zavíráme, aby si i naši knihkupci mohli oddychnout, zabalit v klidu své knižní dárky a dopřát si vánoční pohodu.

Pokud nebudete mít cestu do brněnského knihkupectví, nevěšte hlavu, máme pro vás dva tipy na to, jak pořídit vánoční dárky za pár minut online. Vsadíme se, že si spoustu z vašich blízkých stejně jako my notuje ,,Kup mi radši knihu!” a jelikož je knížka ten nejoblíbenější vánoční dárek, který se hodí úplně pro každého, věříme, že s tímhle zkrátka nesáhnete vedle.

Dárkové poukázky ke stažení

Nemusíte dlouze dumat nad tím, co si vaši drazí přejí za knihu pod vánoční stromeček, jestli by se jim víc líbil nový Hartl nebo snad Rickmanovy deníkové paměti, zda preferují detektivky nebo by raději nejnovější společenský román. Zkrátka a dobře stačí, když jim pořídíte dárkovou poukázku a necháte je, aby si sami určili, co jim udělá tu největší radost.

Na webu Martinusu si jednoduše zvolíte hodnotu poukázky, vyberete design a po zaplacení vám ji pošleme na e-mail. Můžete ji vytisknout a zabalit, nebo rovnou někomu přeposlat na e-mail, aby si hned mohl udělat knižní radost. A pokud to budete chtít opravdu vyšperkovat se vším všudy, můžete k poukázce přibalit třeba jízdenky do Brna a udělat si výlet do našeho kamenného knihkupectví, kde samozřejmě lze poukázky uplatnit taky.


E-knihy a audioknihy ke stažení

Víte, že váš oblíbený člověk, kterému byste chtěli věnovat knižní radosti, vlastní čtečku? V tom případě vám garantujeme, že neuděláte chybu, když ji naplníte novým čtením! To samé platí i v případě, když víte, že vaši blízcí milují poslech audioknih a podcastů; můžete jim jednoduše darovat čtení do uší.

Jak na to? Stačí si vybrat v naší nabídce e-knih a audioknih ty, které jsou k dispozici ke stažení a ihned po zaplacení objednávky si je ve svém profilu můžete stáhnout, nebo klidně rovnou odeslat ze svého profilu na e-mail tomu, koho chcete obdarovat. Zkrátka a dobře, za pár kliknutí už mohou dárky dělat radost! Co si vyberete?

Čtěte také  Nová březnová hra je tady! Vydejte se na Knižní putování

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora