blog

Nová březnová hra je tady! Vydejte se na Knižní putování

Přátelé, je tu březen, měsíc knihy, což v Martinusu znamená jediné: novou luštitelskou knižní hru, ve které můžete vyhrát spoustu knih, užít si parádní zábavu a objevit tipy na nové knihy! Co na vás letos čeká?

Nevíme, jak vy, ale my se s velkou radostí vydáváme na nejrůznější cesty; ať už jsou to ty na stránkách knih, nebo ty, na které si naopak knižní příběhy musíme sbalit s sebou do batůžku. Z těch reálných pak nesmírně rádi posíláme pohlednice – a tak se zrodil nápad na soutěž, ve které se vydáme na nezapomenutelné Knižní putování a právě pohlednice v něm budou hrát naprosto zásadní roli.

Červenou Karkulku už nebaví procházet se pořád tím samým lesem – dokonce se už spřátelila se Zlým vlkem a společně tráví čas pečením buchet u babičky. Karkulka hluboko v srdci touží po skutečném dobrodružství a zachvátila ji knižní cestování horečka. Už několik měsíců totiž dostává záhadné pohlednice ze všech koutů knižního světa. Ačkoliv je každá pohlednice jiná, mají jednu věc společnou – žádná není podepsaná. Které knižní postavy je posílají a proč? Pomozte Karkulce rozluštit tuhle záhadu!

Každý všední den až do konce března najdete na webu Knižního putování záhadnou pohlednici a následně ještě další dvě indicie, které vám napoví, jaká knižní postava by se za nimi mohla skrývat. Dávejte dobrý pozor, i ty nejmenší detaily vám toho mohou hodně prozradit. Za každou správnou odpověď získáte 1 knihu aka poukázku v hodnotě 350 Kč na nákup v našem knihkupectví. Po skončení Knižního putování na začátku dubna vylosujeme hned 3 šťastlivce, kteří získají právě tolik knih, kolik mají správných odpovědí!

To ale není všechno – pokud si během března nakoupíte cokoliv z našeho knihkupectví na webu nebo v brněnském Martinusu (nezapomeňte si v tom případě uschovat účtenku), vaše výhra bude automaticky zdvojnásobená! Zkrátka a dobře, velmi lákavá odměna v podobě desítek knih je vám skoro na dosah… a to vás ještě – stejně jako každý rok – čekají specialitky v podobě soutěžních bonusů 😇 V každé objednávce navíc až do konce března najdete speciální limitovanou pohlednicovou záložku, kterou můžete využít nejen do knihy, ale poslat ji nějakému dalšímu knihomolovi či knihomolce.

Na nic nečekejte a pusťte se do Knižního putování!

Čtěte také  Dopřejte si knižní drinky v knihkavárně

Jana Hartlová

Obsahový specialista

Jana v Martinusu píše a fotí na sociální sítě, dává do kupy newslettery a blog. Je věrnou fanynkou Harryho Pottera a v jednom kuse se snaží někomu vnutit Malý život nebo Geniální přítelkyni. Nejradši čte současnou beletrii.

Příspěvky autora